ΑΛΗΧΑΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ (ΜΙΜΗΣ)

ΨΥΧΟΛOΓΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Ως ιδιώτης ψυχολόγος εργάζεται με παιδιά, εφήβους, γονείς και ενήλικες παρέχοντας υπηρεσίες ψυχικής υγείας και συμβουλευτικής.

Διαθέτει εμπειρία σε θέματα που αφορούν τη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ), τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠ-Υ), τις διαπροσωπικές σχέσεις με προβλήματα επικοινωνίας και συμπεριφοράς, τις συναισθηματικές και αγχώδεις διαταραχές, τα θέματα προσωπικής ανάπτυξης, αυτογνωσίας, τα προβλήματα αυτοπεποίθησης – αυτοεκτίμησης, τα υπαρξιακά άγχη, τις φοβίες, τις κρίσεις πανικού, τη διαχείριση άγχους, τα ψυχοσωματικά προβλήματα, τον επαγγελματικό προσανατολισμό, τη διάγνωση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών. 

Επίσης εργάζεται με ένστολους ειδικών υπηρεσιών στη διαχείριση της Διαταραχής Μετατραυματικού Στρες (ΔΜΤΣ) και στο Σύνδρομο Επαγγελματικής Εξουθένωσης (Burn Out).

Επαγγελματίας Αθλητής της Υδατοσφαίρισης για πάνω από 20 χρόνια πετύχαινε σημαντικά επιτεύγματα τόσο ως αρχηγός της ανδρικής ομάδας σε τρεις συλλόγους της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Ελλάδας, καθώς επίσης και πρώτες θέσεις στον πίνακα των σκόρερ (πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για δύο συλλόγους – Π.Α.Ο.Κ., Ν.Ο. Λάρισας), όσο και ως μέλος της Εθνικής Ομάδας, όντας πρωταθλητής Ευρώπης.

Υπήρξε Ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης–Ψυχολόγος της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών αργυρής Ολυμπιονίκη και χάλκινης Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας.

Κάτοικος Πυλαίας εδώ και πολλά χρόνια με τις γνώσεις του, την εμπειρία του και τη αγάπη του για τα κοινά θέλει να συμβάλλει στην προσπάθεια με τη «Δύναμη Ενότητας» και τον Δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION