ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΙΔΙΩΤΙΚOΣ ΥΠAΛΛΗΛΟΣ –  ΠΡOΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛIΟΥ

Γεννήθηκε στο Φίλυρο  το 1964, όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Ευγενία Αλπάτη με την οποία αποκτήσαν δύο γιούς. Εργάζεται ως ιδιωτικός  υπάλληλος. 

Με την τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολήθηκε για πρώτη φορά το 2002 όταν εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου του Δήμου Χορτιάτη Μιχάλη Γεράνη. Υπηρέτησε τα κοινά από διάφορες θέσεις ευθύνης, ασκώντας τα καθήκοντά  και ως Αντιδήμαρχος επί τρία συνεχή έτη. 

Μετά την συνένωση των Δήμων το 2011 (Καλλικράτης), εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη καθώς και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης) επί 5 συναπτά έτη. 

Από το 2019 μέχρι και σήμερα εκλέχθηκε και υπηρετεί από την θέση του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Φιλύρου του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.

Το 2001 ίδρυσε την εθελοντική ομάδα Δασοπυροσβεστών Φιλύρου, της οποίας είναι Πρόεδρος μέχρι και σήμερα. Έχει συμμετάσχει σε πολλά περιστατικά αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών συμβάλλοντας ουσιαστικά στο έργο του κρατικού μηχανισμού της Πολιτικής Προστασίας.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION