Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Ενόχλησε τον κ.  Αντωνούδη η συγκέντρωση  τροφίμων & φαρμάκων του συνδυασμού μας!

Μια πρόσκληση εγκαινίων που απαντά σε άλλη (!) μοίρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Απόστολος Αντωνούδης, που αντί να επαινέσει την πολύ ευαίσθητη κοινωνική πρωτοβουλία του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, έδειξε να ενοχλείται τόσο πολύ, που παρακαλεί (!)όσους πάνε στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Πυλαία, να μη φέρουν μαζί τους φάρμακα!  Γιατί όπως προσθέτει θριαμβευτικά στο τέλος της πρόσκλησης το Δίκτυο (;) μαζεύει φάρμακα όλο το χρόνο στηρίζοντας τη δράση των κοινωνικών ιατρείων αλληλεγγύης.

Δύο σχόλια αρκούν.

Πρώτον, τον προκαλούμε δημοσίως να μας προσκομίσει οποιαδήποτε δημόσια πρόσκληση προς τους συμπολίτες μας για συγκέντρωση φαρμάκων, σε ολόκληρη τη διάρκεια της δημοτικής θητείας.

και

Δεύτερον, αποκαλύπτεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως ούτε τα κοινωνικά ιατρεία αλληλεγγύης υπάρχουν. Υπάρχουν μόνο κομματικά ιατρεία που θέλει να δημιουργήσει μαζί με τα κομματικά στελέχη πρώτης γραμμής που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής του παράταξης.

Τα μόνα κοινωνικά ιατρεία που υπάρχουν είναι αυτά του δήμου,  τα οποία λειτουργούν εξαιρετικά, με σπουδαίους εθελοντές γιατρούς και είμαστε υπερήφανοι για αυτή μας την κοινωνική προσφορά.

Εμείς πάντως, καλούμε όσους συμπολίτες μας πάνε στα εγκαίνια του κ. Αντωνούδη, να περάσουν πιο πριν από το δικό μας εκλογικό κέντρο. Γιατί σε αντίθεση με αυτόν, εμείς θέλουμε φάρμακα και μαζεύουμε φάρμακα. Για τους πολλούς συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.  Χαρίζουμε τέλος στον κ. Αντωνούδη μια σοφή ρήση: «ποτέ μη χτυπάς μια χρήσιμη πράξη, επειδή δεν πρόλαβες να την κάνεις εσύ πρώτος»!