Σουφλί, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο
Κάθε σπιθαμή γής και μια ξεχωριστή ιστορία…. Δίκαια οι Εβρίτες κατέχουν τον τίτλο του περήφανου Ακρίτα!
Εδώ χτυπά η καρδιά της Ελλάδας και όχι μόνο….Από εδώ ξεκινά η Ευρώπη!
Κλιμάκιο της ΠΕΔΚΜ με την συμμετοχή την δική μου, του δημάρχου Αμπελοκήπων -Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου, Νεάπολης-Συκεών, Σίμου Δανιηλίδη, Ορεστιάδας, Βασίλη Μαυρίδη, Διδυμοτείχου, Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου και Σουφλίου, Παναγιώτη Καλακίκου, προσφέραμε υλικό προστασίας ενστόλων στις δυνάμεις του Στρατού και της ΕΛΑΣ.
Συμβολική προσφορά υγειονομικού υλικού και μέσων ατομικής προστασίας στους φύλακες των συνόρων μας που παραδώσαμε στον Διοικητή της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού (ΜΚΤΠ) Ταξίαρχο Χρήστο Μπακιρτζή για τις μεγάλες αξίες  που υπηρετούν: την ελευθερία, τη φιλοπατρία και την αξιοπρέπεια.
Έχουμε χρέος, ευθύνη και καθήκον να  στηρίζουμε όλους εκείνους που κρατούν αλύγιστη την Πατρίδα μας!
Όλη η περιοδεία μας στον Έβρο ήταν γεμάτη εναλλαγές εικόνων, υπερηφάνεια, συγκίνηση και χαρμολύπες….
Συγκινητική στιγμή ήταν η ώρα της συνάντησης με την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, τους γονείς της Γιάννη Τοπαλούδη και Κούλα Αρμουτίδου-Τοπαλούδη, που βιώνουν με απίστευτη αξιοπρέπεια την τραγωδία που τους βρήκε με τη στυγνή δολοφονία της κόρης τους.
Τους εκφράσαμε τη συγκίνηση και τον σεβασμό μας για τη δύναμη ψυχής και το κουράγιο στον Γολγοθά που ανεβαίνουν και διδαχθήκαμε πολλά από αυτούς.