Χωρίς προβλήματα και με ανοιχτούς δρόμους
☃️Ασπροπρόσωπος και με τον Λέανδρο ο δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη
📌Στην πρώτη γραμμή τα συνεργεία του δήμου- Σε 24ωρη επιφυλακή οι υπηρεσίες
Απόλυτα έτοιμος στην δύσκολη μάχη με τον χιονιά «Λέανδρος» αποδείχθηκε ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, θέτοντας σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού τις υπηρεσίες του προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην καθημερινότητα των δημοτών.
Η μάχη με τα χιόνια ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης, με τα εκχιονιστικά, τις αλατιέρες και τους εργαζόμενους στον δήμο να κάνουν ολονύχτιες επιχειρήσεις καταφέρνοντας να κρατήσουν το οδικό δίκτυο – κεντρικό και δευτερεύον- ανοιχτό και ασφαλές χωρίς να χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.
Ούτε το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας που έπληξε τον δήμο το βράδυ της Παρασκευής μπόρεσε να νικήσει τον μηχανισμό της πολιτικής προστασίας που επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά υπό δύσκολες συνθήκες ψύχους, κρατώντας τους δρόμους ανοιχτούς με απρόσκοπτη την πρόσβαση στο νοσοκομείο Παπανικολάου καθώς και στις υπόλοιπες κλινικές της περιοχής μας.
🚨Όλες οι υπηρεσίες του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη παραμένουν σε 24ωρο συναγερμό και θα συνεχίσουν έως ότου εκτονωθεί το κύμα κακοκαιρίας.
Τα εκχιονιστικά και οι αλατιέρες θα εξακολουθήσουν να σαρώνουν τους δρόμους, ενώ όλα τα δημαρχεία σε όλες τις δημοτικές ενότητες παραμένουν ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο για την εξυπηρέτηση κάθε συμπολίτη ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο του δήμου.
Μαζί μας όπως πάντα σε αγαστή συνεργασία η επίλεκτη ομάδα διάσωσης και οι εθελοντικές ομάδες του δήμου.
Οι δημότες ενημερώθηκαν ήδη με γραπτά SMS για τα μέτρα προστασίας στα καιρικά φαινόμενα και την επικοινωνία τους με τις υπηρεσίες του δήμου.
« Στο δήμο μας με σκληρή δουλειά, οργάνωση και τις ακούραστες προσπάθειες των εργαζομένων, έχουμε κατακτήσει το προνόμιο να…απολαμβάνουμε τον χιονιά, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα. Αποδεικνύουμε πως όταν υπάρχει οργάνωση και σχέδιο, οι δημότες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μας που δίνουν την μάχη μέρα νύχτα στην παγωνιά. Σε αυτούς αξίζουν τα μπράβο των συνδημοτών μας για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου», δήλωσε ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ο οποίος για χάρη των μικρών φίλων του δήμου έδωσε εντολή να ανάψουν ξανά τα χριστουγεννιάτικα δέντρα δημιουργώντας χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για το χιονισμένο weekend.
+22