ΚΙΣΚΙΝΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

 

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1972, είναι γιός του καθηγητού ΑΠΘ Αγγειοχειρουργικής scΔημητρίου Κισκίνη και της Δανάης.

Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και σπούδασε Μηχανικός στην Γλασκώβη και τα Χανιά.

Έχει εργαστεί σε διάφορες μεγάλες εταιρείες όπως Domoral Carpets, Ράδιο Κορασίδη, Διαβαλκανικό κέντρο Θεσσαλονίκης στα τμήματα Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων. Για 15 χρόνια εργάστηκε στο Ξενοδοχείο Λήκυθος στον Ν.Μαρμαρά στην Χαλκιδική.

Έχει διατελέσει επί 6 χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πανοράματος και για 1 έτος Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πανοράματος. Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Πανοράματος, Πρόεδρος του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Αναγέννησης Πανοράματος, Έφορος Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Πανοράματος,

Ενεργό μέλος τα τελευταία πέντε χρόνια της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δημου Πυλαίας Χορτιάτη, Υπεύθυνος καλεσμένων και μέλος της διοργάνωσης του Θεσσαλονίκη Comic Con, της μεγαλύτερης διοργάνωσης κόμικ και δημοφιλούς κουλτούρας στα Βαλκάνια, Ιδρυτικό μέλος και μέλος του συμβούλιου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικοί Τροχοί (Urban Wheels, περιλαμβάνει τα αθλήματα του skateboard,BMX,Rollers) και Προπονητής Ποδοσφαίρου, κάτοχος Coerver Youth Diploma 1&2 για τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Είναι κατά συνείδηση εθελοντής συμμετέχοντας σε δράσεις που αφορούν την οικολογία, ζωοφιλία και την βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος. Ασχολείται με την συλλογή, αποκατάστασή και πώληση παιχνιδιών, συλλέγει και διαβάζει κόμικς, ψάχνει χρόνο για gaming και ασχολείται με το σινεμά και την φωτογραφία.

Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Κοκαλα και πατέρας 2 ανήσυχων πλέον έφηβων.