ΒΕΡΓΙΝΗ – ΜΟΣΧΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ)

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Αν και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως γέννημα θρέμμα του Πανοράματος. Εδώ στην καρδιά του Δήμου μας, κατοικεί από το 1978. Εδώ δημιούργησε την οικογένειά της με τον Γιάννη Βεργίνη και εδώ στο Πανόραμα είδε τα δύο της παιδιά να μεγαλώνουν, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη.

Ως γόνος επιχειρηματικής  οικογένειας, απασχολήθηκε από πολύ νεαρή ηλικία στην οικογενειακή εταιρεία και στη συνέχεια δημιούργησε τη δική της εμπορική επιχείρηση.

Η κοινωνική δράση αποτελούσε ανέκαθεν κομμάτι της καθημερινότητάς της με στόχευση την ανιδιοτελή προσφορά και συμμετοχή της σε οτιδήποτε προάγει το γενικό καλό και υποκινείται από καλό σκοπό.

Την δεκαετία του 2000 υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του παρατήματος Βορείου Ελλάδος του φιλανθρωπικού σωματείου «Καλλιπάτειρα», ενώ στη συνέχεια συμμετείχε ενεργά ως εθελοντικό μέλος στα σωματεία Στοργή, Unesco και στο Σύλλογο Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια.

Θεωρεί την ενεργή ενασχόληση με τα κοινά ως την ύψιστη μορφή εθελοντισμού, δεδομένου ότι αφορά προσφορά στον τόπο μας, στον συμπολίτη μας, στην οικογένειά μας. Θεωρεί ότι ο καθένας από εμάς οφείλει να προσφέρει στον τόπο του, στη γειτονιά του με τον τρόπο και στον χρόνο που μπορεί. Το πολυετές έργο και το όραμα του Δημάρχου μας αποτέλεσαν για εκείνη εχέγγυο εμπιστοσύνης και παράλληλα έναυσμα. Για τους λόγους αυτούς αποδέχτηκε την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη να συμμετάσχει στο κοινοτικό ψηφοδέλτιο του Πανοράματος. Για να προσφέρει και συνεισφέρει με τις δικές της δυνάμεις στην διαμόρφωση μιας καλύτερης καθημερινότητας πρωτίστως για όλους τους κατοίκους του Πανοράματος αλλά και για να δημιουργηθούν τα κίνητρα στον καθένα να επισκέπτεται τον  Δήμο μας.

Το μέλλον του Δήμου μας οφείλει να είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας , σύνθεσης δημιουργικών ιδεών και σκληρής δουλειάς. Με όχημα αυτό το τρίπτυχο συμμετέχει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και με συμπορευτές όλους εσάς – εμάς που αγαπάμε το Πανόραμά μας, τον τόπο μας.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION