ΓΑΪΤΑΝΗ ΜΑΡΙΕΤΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και από την ηλικία των 5 ετών είναι κάτοικος Πανοράματος. Είναι παντρεμένη με τον Μάκη Ζιλιλή και μητέρα δύο παιδιών, της Θάλειας Ζιλιλή 11 ετών και της Ντέπης Ζιλιλή 8 ετών

Υπήρξε μαθήτρια του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Πανοράματος. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του American College of Thessaloniki (ACT).

Παράλληλα με τις σπουδές της στο ACT, διετέλεσε Import and Sales manager στην εταιρία “Glamour Luxury Clothes” για 8 χρόνια.

Από το 2005-2006 εργάστηκε ως υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης στη ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Από το 2006-2010 εργάστηκε στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων για το Φεστιβάλ «Δημήτρια».

Από το 2010-2012 εργάστηκε στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (Κ.Ο.Θ.) ως υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων και Προβολής όπου και διοργάνωσε τα 50 χρόνια Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης.

Από το 2012 έως και σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην οικογενειακή επιχείρηση, Chalkidiki Greek Olives.

Το 2019 έβαλε υποψηφιότητα για Τοπική Σύμβουλος στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη. Εκλέχτηκε και διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Τοπικού Πανοράματος για 4 χρόνια.

Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές θα θέσει για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου μας.

Αγαπάει τον τόπο μας, έχει καθημερινή επαφή με τους πολίτες του Δήμου μας και έχει τη διάθεση να κάνει το καλύτερο για το μέρος όπου ζούμε και μεγαλώνουν τα παιδιά μας.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION