ΓΙΑΓΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

τ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Κάτοικος Κωνσταντινουπολιτών Πυλαίας, επί πολλά χρόνια επιχειρηματίας κατασκευαστής οικοδομικών έργων, παντρεμένος με την Πόπη Γιαγτζή. Έχει δύο κόρες παντρεμένες, την Ελένη και τη Δήμητρα, τρεις εγγονές και έναν μικρούλη εγγόνο.

Ασχολείταιι από το 2002 με τα αυτοδιοικητικά στην Πυλαία  με την παράταξη του πρώην Δημάρχου Στέφανου Μποζίνη. Από το 2010 οι συνδημότες  του τον τιμούν με την ψήφο τους και εκλέγεται συνεχώς με την παράταξη «Δύναμη Ενότητας» του Δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, που τον τιμά με την φιλία του. Πιστός στην υπόσχεση που  είχε δώσει  να είναι δίπλα  τους, διετέλεσε μέλος νομικού προσώπου ΚΕΚΠΑΠ, μέλος επιτροπών ποιότητας ζωής, κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, φορολογικών ρυθμίσεων, εκτίμησης ακινήτων για εξωδικαστικό συμβιβασμό, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος τεχνικής υπηρεσίας. Από τον Οκτώβριο του 2022 και μέχρι σήμερα Πρόεδρος του νομικού προσώπου ΚΕΚΠΑΠ (ΚΑΠΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ κ.λ.π.). Έχει διατελέσει πρόεδρος, αντιπρόεδρος και μέλος του ΔΣ του  πολιτιστικού συλλόγου «Φιλάρετος».

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION