ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΝΤΑ)

τ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ

Γεννήθηκε στην Μακρακώμη Φθιώτιδας και εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη από το έτος 1969. 

Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Γιαννακόπουλο-Καθηγητή Α.Π.Θ και έχει δύο παιδιά: τον Λάμπρο, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και την Βασιλική (Κορίνα), Συμβολαιογράφο. Έχει τέσσερα εγγόνια.

Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή Α.Π.Θ και εργάστηκε ως συμβολαιογράφος Θεσσαλονίκης με πολύ επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. 

Από το έτος 2017  ασχολήθηκε ως επικεφαλής επιτροπής για την καθαίρεση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στον οικισμό Κωνσταντινοπολίτικα όπου κατοικεί. Με πολλούς αγώνες και με την συμπαράσταση του Δημάρχου  Ιγνάτιου  Καϊτεζίδη το καλοκαίρι του 2019  πετύχανε την καθαίρεσή της και την απαλλαγή από την καρκινογόνο ακτινοβολία. 

Από το 1981 ασχολήθηκε ενεργά με την τοπική  οργάνωση της Ν.Δ ως  Προέδρος του γυναικείου τμήματος Τ.Ο Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια εκλέχτηκε εκπρόσωπος όλων των γυναικείων τμημάτων των Τ.Ο. όλης της Θεσσαλονίκης, στο πρώτο Συνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. 

Πρωτοστάτησε και οργάνωσε τους Ευρυτάνες της Βορείου Ελλάδος, δίπλα στον αείμνηστο Παύλο Μπακογιάννη συμβάλλοντας να κερδηθεί από τη ΝΔ η μονοεδρική  Ευρυτανία στις εκλογές του 1989 και να διατηρηθεί έως σήμερα.

Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι ο δυναμισμός, η μεθοδικότητα, εργατικότητα, ανιδιοτέλεια, αποτελεσματικότητα αλλά και η ικανότητα διαχείρισης δύσκολων καταστάσεων.

    Θα είναι στην διάθεση όλων των κατοίκων του Δήμου μας και ιδιαίτερα της Πυλαίας-Συνοικισμός Κωνσταντινοπολιτών για  να συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION