Γιορτάστηκε στα ΚΑΠΗ η «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ» Τιμήθηκαν μέλη των ΚΑΠΗ και ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Λυρούδης

ΜΕ ΟΜΙΛΙΕΣ, ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ προς όλους τους «αιώνιους νέους» που κράτησαν από τις 11 έως και τις 18 Οκτωβρίου, γιόρτασε ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας σε όλα ΚΑΠΗ του.

Η αρχή έγινε στο ΚΑΠΗ Φιλύρου την Τρίτη 11 Οκτωβρίου και ακολούθησαν την επόμενη ημέρα το ΚΑΠΗ Χορτιάτη για να κορυφωθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στα Α’ και Β’ ΚΑΠΗ Πυλαίας, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στο ΚΑΠΗ Ασβεστοχωρίου και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στο ΚΑΠΗ Πανοράματος. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ενώ τη διοργάνωση ανέλαβε ο πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠ Κωνσταντίνος Γιαγτζής.

Τιμητική διάκριση για την διαρκή και πολύτιμη προσφορά του προς τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας πρόσφερε ο δήμαρχος κ. Καϊτεζίδης στον πρώην δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο των ΚΑΠΗ, Ηλία Λυρούδη, ενώ βράβευσε «φωτεινά παραδείγματα και πηγή έμπνευσης προς όλους», τα μέλη των ΚΑΠΗ Πέτρο Λιάντη που συμπλήρωσε το 100ο έτος της ηλικίας του και Πέτρο Παπαδόπουλο ο οποίος έκλεισε τα 90 του χρόνια.

Στο μήνυμα του ο κ. Καϊτεζίδης τόνισε: «Κάθε χρόνο αυτή η μέρα, μας υπενθυμίζει το χρέος μας απέναντι στην πιο πολύτιμη και πιο σημαντική ομάδα των ανθρώπων: Σε όλους εσάς, τους Αιώνιους Νέους, όπως έχω μάθει να σας αποκαλώ τους ενεργούς, τους γεμάτους κέφι, ζωντάνια και διάθεση για ζωή, τους ενεργούς και αγαπημένους παππούδες και γιαγιάδες μας! Ο σεβασμός και η αγάπη μας είναι δεδομένες, είμαστε πάντα στο πλευρό σας, γιατί σας το οφείλουμε. Με ποιοτικότερη λειτουργία όλων των υπηρεσιών μας, τη βοήθεια στο σπίτι, με τα ΚΑΠΗ, με τις νέες ηλεκτρονικές μας εφαρμογές, και τις εξειδικευμένες ειδικότητες, αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, δημιουργώντας νέες υποδομές και δράσεις θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε την φροντίδα που χρειάζεστε, που δικαιούστε, που σας αξίζει. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε διαρκώς δίπλα σας».

  Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

  Εκλογικά κέντρα

  Πανόραμα
  Κομνηνών 15, 1ος όροφος
  Τηλ. 2310 346 162

  Πυλαία
  Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
  Τηλ. 2310 330 323

  Ασβεστοχώρι
  Μακεδονομάχων 23
  Copyright © 2023. all rights reserved.
  Design by ADVISION