Δωρεάν διαφήμιση για τοπικές επιχειρήσεις και συλλόγους στο site του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη – Κάνε κλίκ … για το συμφέρον σου!

Γίνε κομμάτι της νέας ηλεκτρονική πλατφόρμας του δήμου «Actinthecity”

 

Πρόκειται για μία ακόμη κίνηση στήριξης τηςεπιχειρηματικότητας, του πολιτισμού και τουαθλητισμού του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, με στόχο να γεννηθεί μία διαδικτυακή κοινότητα με διαφήμιση μηδενικού κόστους την οποία θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν οι χιλιάδες πολίτες που επισκέπτονται καθημερινά την ιστοσελίδα του δήμου.

Στηρίζοντας την τοπική αγορά που έχει πληγεί από την κρίση, με τη δράση αυτή βοηθιούνται εκτός από τους επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοί τους.

Η μικρή και μεσαία επιχείρηση ανήκει σε γείτονα ή συγγενή και δίνει δουλειά σε έναν δικό μας άνθρωπο.

Αντίστοιχα, οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη έδωσαν και δίνουν διέξοδο στους δημότες για τη διατήρηση των γειτονιών και της κοινωνικής συνοχής.

Κάνε κλίκ… για το συμφέρον σου, εύκολα και ανέξοδα

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα φιλοξενεί χρηστικές πληροφορίες για την κάθε επιχείρηση ή σύλλογο  ξεχωριστά.

Προϋπόθεση είναι  η έδρα  να βρίσκεται στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Το μόνο που έχει να κάνει ο κάθε ενδιαφερόμενος είναινα εγγραφεί στην πλατφόρμα “ActintheCity” ή να παραλάβει τον ανάλογο κωδικό (pin) αν είναι ήδη εγγεγραμμένος χρήστης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του δήμου.

Μετά την εγγραφή της επιχείρησης ή του συλλόγου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, καταχωρείται από τον χρήστη όλο το πληροφοριακό υλικό (κατηγορία και υποκατηγορίες δραστηριότητας, στοιχεία επικοινωνίας, social media, φωτογραφίες, περιγραφή υπηρεσιών, προσφορές κλπ.). Αφού εγκριθεί από τον δήμο, δημοσιοποιείται αυτόματα και ενημερώνεται από τον χρήστη κάθε φορά που το επιθυμεί. 

Για τον σκοπό αυτό ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης απέστειλε επιστολή προς τις επιχειρήσεις και στους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, καλώντας τους να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία.

«Είναι μια πράξη αλληλεγγύης προς τους φίλους μας, τους  συγγενείς μας, τους γείτονές μας, τους καταστηματάρχες που τους ξέρουμε και μας ξέρουν με το μικρό μας όνομα. Δικαιούνται και  αξίζουν τη στήριξή μας για τον αγώνα επιβίωσης που δίνουν καθημερινά. Ως διοίκηση του δήμου θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους. Ενωμένοι μπορούμε καλύτερα» δήλωσε ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. 

Περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στα τηλέφωνα 2313322030,2040,2050 και 2060 και στο mail: [email protected]