Εκδηλώσεις και στις 6 δημοτικές ενότητες: Πέταξαν οι χαρταετοί στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Με τον παραδοσιακό τρόπο και ύστερα από τρία χρόνια πανδημίας γιορτάστηκε και στις 6 ενότητες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη η Καθαρά Δευτέρα. Με τα παιδιά να είναι οι πρωταγωνιστές αλλά και με ποιοτικά γλέντια, που περιείχαν παραδοσιακή μουσική από χορευτικά συγκροτήματα και φυσικά πολύ φασολάδα, πολλές λαγάνες, παραδοσιακό χαλβά, καθώς και δεκάδες χαρταετούς που μοιράστηκαν σε μικρούς και μεγάλους και πάταξαν ψηλά.

Οι εκδηλώσεις που είχαν τον τίτλο «Ο δήμος ψηλά!» πραγματοποιήθηκαν το πρωί σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Στον Χορτιάτη στο γυμνάσιο, στο Φίλυρο στην κεντρική πλατεία, στο Πανόραμα στο πάρκο Γαλανού, στην Πυλαία στο Ελαιόρεμα, στην Εξοχή στο γήπεδο ποδοσφαίρου και στο Ασβεστοχώρι στον προαύλιο χώρο των δημοτικών σχολείων.

Με τον δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη να δίνει το παρόν στις εκδηλώσεις που έγιναν στο Πανόραμα και στην Πυλαία ενώ σε κάθε ενότητα παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

«Ύστερα από τρία χρόνια ξανασμίξαμε. Γιορτάζοντας με μικρούς και μεγάλους την Καθαρά Δευτέρα. Με σεβασμό στην παράδοση και με αισιοδοξία για καλύτερες ημέρες», σημείωσε ο δήμαρχος Πυλαίας–Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

  Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

  Εκλογικά κέντρα

  Πανόραμα
  Κομνηνών 15, 1ος όροφος
  Τηλ. 2310 346 162

  Πυλαία
  Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
  Τηλ. 2310 330 323

  Ασβεστοχώρι
  Μακεδονομάχων 23
  Copyright © 2023. all rights reserved.
  Design by ADVISION