Με αφορμή τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, καθώς και τις ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη εξέδωσε αναλυτικό οδηγό προκειμένου να ενημερωθούν οι δημότες του σχετικά με το «Που και Πως ψηφίζουν».

Στο πλαίσιο αυτό ο δημότης θα μπορεί να έχει ακριβή ενημέρωση:

  • για την περιοχή και το τμήμα που καλείται να προσέλθει για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, • για τον αριθμό των εκλογικών τμημάτων, τις διευθύνσεις τους και τα αρχικά των ονομάτων που ψηφίζουν σε καθένα από αυτά.
  • για τα νέα εκλογικά τμήματα που έχουν προκύψει και για τον διαχωρισμό τους σε Α’ (ευρωεκλογές και Περιφέρεια) και Β’ (Δήμος και Κοινοτικά Συμβούλια) εκλογικά τμήματα προκειμένου να μην υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις εξαιτίας της τετραπλής κάλπης.
  • για τον αριθμό των σταυρών προτίμησης που είναι επιτρεπτοί για το κάθε ψηφοδέλτιο σε κάθε μια από τις τέσσερις κάλπες.
  • για το ειδικό πρόγραμμα των υπηρεσιών του δήμου και τις ώρες που θα παραμείνουν ανοιχτά προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους δημότες.

Ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη σας εύχεται Καλή Ευκολία στη διαδικασία της ψηφοφορίας και τονίζει ότι οι υπηρεσίες του δήμου θα βρίσκονται δίπλα στον κάθε δημότη οτιδήποτε χρειαστεί πριν και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας σε όλα τα τηλέφωνα επικοινωνίας που αναφέρονται στην ανακοίνωση.

 

Μάθε πού και πώς ψηφίζεις εδώ

https://www.pilea-hortiatis.gr/c/ext/documents/get_file?mainid=36754