Ο δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη εν μέσω της πρωτόγνωρης κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα μας με την πανδημία του COVID 19, αποφασίζει την αναστολή  της εξυπηρέτησης του κοινού διά της φυσικής παρουσίας  με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία της δημόσιας υγείας.

Αναστέλλονται οι εξ’ επαφής συναλλαγές  των παρακάτω υπηρεσιών από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και μέχρι ανακλήσεως της παρούσας ανάλογα με τις συνθήκες υγείας στη χώρα : (βλ. συνημμένες φωτογραφίες)

Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών
Καλείτε τον 5ψήφιο αριθμό 15195 ή στα τηλέφωνα 2313-301000, 2313-301015  για πληροφορίες, για διευκρινίσεις των ηλεκτρονικών υπηρεσιών καθώς και καταγραφή των αιτημάτων σας. Ο αρμόδιος υπάλληλος θα σας εξυπηρετήσει.

Με δημόσια έκκλησή του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης καλεί όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να μένουν στο σπίτι τους και να μην προσέρχονται στο δημαρχείο από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν τρόποι για την εξ’ αποστάσεως εξυπηρέτησή τους. Τα μέτρα που λήφθηκαν προστατεύουν την υγεία και των πολιτών και των εργαζομένων και είναι σύμφωνα με το πνεύμα των αποφάσεων της πολιτείας.
«Από την ασφάλεια του σπιτιού υπάρχει η δυνατότητα, είτε τηλεφωνικής, είτε ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης, δεδομένου ότι εδώ και χρόνια ο δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη διαθέτει on-line υπηρεσίες για όλους τους δημότες. Η πιο σημαντική παράμετρος στην αντιμετώπιση του κορονοϊού είναι η ατομική μας ευθύνη και η προσωπική μας υγιεινή. Αλλιώς κανένα μέτρο δεν θα είναι αποτελεσματικό. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπολίτες μου ότι θα πράξουν το σωστό. Μόνον με συνεργασία και ψυχραιμία θα αποφύγουμε χειρότερες καταστάσεις. Αξιοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες της τεχνολογίας, μένουμε σπίτι, μένουμε ψύχραιμοι και δυνατοί, θα τα καταφέρουμε», τονίζει στο μήνυμά του ο κ. Καϊτεζίδης.

#μένουμεσπίτι #menoumespiti