Θριαμβευτική επανεκλογή για τον Μιχάλη Γεράνη κατέδειξε η κάλπη για το νέο ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΦΟΔΣΑ), όπου ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πυλαίας – Χορτιάτη αναδείχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά Πρόεδρος.
Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη συγχαίρει δημόσια τον Μιχάλη Γεράνη για την επανεκλογή του, που αποτελεί επιβράβευση της πετυχημένης του πορείας κατά την πρόσφατη θητεία του στον ΦΟΔΣΑ. Ταυτόχρονα η καθολική εκλογή του αποδεικνύει ότι η αυτοδιοίκηση όταν πορεύεται ενωμένη μπορεί να πετύχει πολλά. Ταυτόχρονα ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη συγχαίρει ολόθερμα και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα ο οποίος εξελέγη πανηγυρικά Αντιπρόεδρος, καθώς και όλα τα μέλη της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής και τους εύχεται καλή δουλειά και καλή θητεία.
«Είμαι δίπλα χαρούμενος για τη θριαμβευτική επανεκλογή του Μιχάλη Γεράνη, που είναι ταυτόχρονα Πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου, καλός φίλος και στενός μου συνεργάτης. Η εκλογή του αποτελεί δικαίωση για το πολύ σημαντικό έργο που έκανε τα τελευταία χρόνια ο ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας. Είμαι σίγουρος ότι ο ΦΟΔΣΑ θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα τη στενή συνεργασία με τους δήμους της περιοχής και ότι στη νέα θητεία θα κερδίσει το στοίχημα για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Τα θερμά μου συγχαρητήρια και στον άξιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα για την ομόψυχη εκλογή του, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της εκτελεστικής Επιτροπής», δήλωσε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
«Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους στην Αυτοδιοίκηση. Είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτή η ομόθυμη στήριξη για να συνεχιστεί το έργο μας. Και συγχρόνως μεγάλη η ευθύνη για τα επόμενα χρόνια. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τιμήσω αυτήν την εμπιστοσύνη μαζί με όλους τους συνεργάτες μου που εξέλεξε η μεγάλη και ενωμένη αυτοδιοικητική οικογένεια στην Κεντρική Μακεδονία», σημείωσε ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πυλαίας-Χορτιάτη Μιχάλης Γεράνης.