ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚOΣ ΠΡAΚΤΟΡΑΣ – ΙΣΤΟΡΙΚOΣ ΤEΧΝΗΣ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή προγόνων από τη Μικρά Ασία και απόφοιτος του ΚΑΛΑΜΑΡΙ. Στο Πανόραμα κατοικεί από το 1974 και από το 1994 με τον σύζυγο της David Wisner, (Καθηγητή ACT, Διευθυντή Dukakis Center) και την 18χρονη κόρη τους Ερμιόνη-Σοφία.

Σπούδασε Αρχαιολογία, Ιστορία της Τέχνης και Μουσειολογία στην Γαλλία (Τours & Paris IV-Sorbonne) και στις Η.Π.Α (CWRU) με υποτροφία Διδακτορικού. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης σε μουσεία και πολιτιστικούς φορείς: ΙMP/GΕΗ, CMA (ΗΠΑ), στο IFT, ΜΜΣΤ, “Συντηρητές χωρίς σύνορα”, ενώ συνέβαλε στην οργάνωση από εργοτάξιο έως και στα εγκαίνια του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών, Α.Π.Θ. (1997-2000). Πέρα από βοηθός καθηγητή (CWRU) ή επιμελητή μουσείου, εργάστηκε και στον επιχειρηματικό και τραπεζικό κλάδο (ΗΠΑ), ως καθηγήτρια κι εξετάστρια αγγλικών, HR, διαχειρίστρια Airbnb (Ελλάδα), ενώ διοργάνωσε διεθνή συνέδρια π.χ. για τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο (Σόφια, 2001).  

Εξασκεί τρίγλωσσα το ελεύθερο επάγγελμα του Aσφαλιστικού Πράκτορα επί 20ετίας, με πιστοποιήσεις σε όλους τους τομείς, εξειδίκευση στον χρηματοοικονομικό σχεδιασμό και στη διαχείριση ασφαλίσιμων κινδύνων, με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες. Επιμορφώνεται διαρκώς επαγγελματικά, διακλαδικά και σε θέματα πρόληψης ή προσωπικής ανάπτυξης, ενώ έχει παρουσιάσει εκπαιδευτικά προγράμματα κι ομιλίες, π.χ. Money Show.

Μέλος: ΕΕΘ, ΠΣΑΣ, Σύλλογος Γονέων 1ου ΓΕΛ και Γυμνασίου Πανοράματος, Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πανοράματος, Ένωση Ποντίων Πανοράματος, Χορωδίας ACT, ΙCOM (UNESCO), AAM, IWOG, TOWER (Δ.Σ.), ΠΟΜΙΔΑ, Ε.Α.Α.Π, Nouvelle Amicale, Θυγατέρες της Πηνελόπης, Σοροπτιμίστριες Πανοράματος, κ.α.

Εμπνευσμένη από την επαφή με την 25ετή δράση του Dukakis Center για τον ενεργό πολίτη, συμμετείχε στους συλλόγους γονέων με δράσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα (υπεύθυνος πολίτης, πρόληψη, περιβάλλον, δημιουργικότητα), εύρεση χορηγιών, αναβάθμιση σχολικού περιβάλλοντος.

Διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών της, διότι με την ιδιότητα του κοινοτικού  συμβούλου, θα μπορεί να συνεχίσει την συνεισφορά της στην κοινότητα του Πανοράματος, διευρύνοντάς την. 

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION