ΖΕΖΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Η Δήμητρα Ζέζα μεγάλωσε στο Πανόραμα και είναι κόρη του Αθανάσιου και της Σύλβιας Ζέζα. Η ίδια συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας στην εταιρία ZEDA A.E που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και διαχείριση ακινήτων. Παράλληλα, μαζί με την αδερφή της Εκατερίνα, διαχειρίζονται την εταιρία Zeda Medical με αντικείμενο την εμπορία ιατρικών ειδών στον κλάδο της πλαστικής & επανορθωτικής χειρουργικής και δερματολογίας.

Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο «Ανατόλια» το 2008. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής. Πήρε το πτυχίο του Bachelor στο International Business Management από το University of Sheffield του Λονδίνου. Μιλάει άπταιστα την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα. Είναι αντιπρόεδρος του ομίλου Ροταράκτ Πανοράματος και της Περιφέρειας 2484.

Επίσης, συμμετέχει εθελοντικά σε ποικίλες δράσεις που οργανώνει ο σύλλογος «Αέλια» για την υποστήριξη των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού και ο «Δεσμός» με δράσεις ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Τέλος, η συμμετοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου είναι απόρροια της ενασχόλησης της με τα κοινά ιδιαίτερα μετά από μία πετυχημένη 5ετή θυτία στο Τοπικό Συμβούλιο του Πανοράματος (2014-2019).