ΖΛΑΤΑΝΟΥ-ΚΑΚΑΜΟΥΚΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ (ΜΙΝΑ)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Είναι η δεύτερη φορά που δραστηριοποιείται  ως υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Πυλαίας με Δήμαρχο τον «Ιγνάτιο Καΐτεζίδη  ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΟΣ». Την προηγούμενη 4ετια προσέφερε στον τόπο της ως Αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας  Πυλαίας.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και  αποφοίτησε από  το σχολείο  της Πυλαίας και συνεχίζει να ζει εδώ. 

Μετά την αποφοίτηση της από το Λύκειο φοίτησε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΑΠΘ, όπου  oλοκλήρωσε  και το μεταπτυχιακό της στην Αθλητική Ψυχολογία . Έχει επίσης αποφοιτήσει από την σχολή Δημοσιογραφίας Συντακτών και Ρεπόρτερ.

 Ο Αθλητισμός  και η διάσωση της Παράδοσης του τόπου της, αποτελούν τις δύο  μεγάλες της αγάπες, τομείς  που γνωρίζει πολύ καλά και δουλεύει από 20 χρονών  στην Πυλαία. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων εργάστηκε σε προγράμματα  «Μαζικού Αθλητισμού» στον πρώην Δήμο Πυλαίας  .

Μετά την πρόσληψη της ως Υπεύθυνης Αθλητισμού  και Πολιτισμού  στον πρώην Δήμο Πυλαίας (από το 1987 μέχρι το 1995) οργάνωσε το πρόγραμμα «Αθλητισμός και Παιδί» «Αθλητισμός για όλους» «Παιδί και Κολύμπι» το  «Παιδικό Χορευτικό Παραδοσιακών χορών»  και  αρκετά πολιτιστικά δρώμενα.  

Διορίστηκε στην εκπαίδευση, σαν Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Κατά τη διάρκεια της θητείας της ως εκπαιδευτικός, δίδαξε και σε σχολεία του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

 Δούλεψε επίσης  ως καθηγήτρια Εφαρμογών στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης «τμήμα Βρεφονηπιοκόμων».

Ήταν υπεύθυνη στο πρόγραμμα «Καλλιπάτειρα» του Υπουργείου Παιδείας

Υπήρξε  Προπονήτρια  Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στην «Κίνηση Πολιτών για την Ίδρυση Λαογραφικού Μουσείου στην Πυλαία»

Είναι Τακτικό μέλος στο ΔΣ του Ιδρύματος Μέλισσα

Είναι Γενική  Γραμματέας του Αθλητικού Σωματείου ΑΕ Πυλαίας

Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά

Είμαι παντρεμένη με τον Ανέστη Κακαμούκα  (Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΑΠΘ) και  μητέρα δύο παιδιών (ο γιός της είναι διδάκτωρ Μηχανικός Υπολογιστών-Τηλεπικοινωνιών και η κόρη της Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Χημικό  Τμήμα Θεσσαλονίκης).

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION