ΖΩΤΟΥ ΝΙΚΗ

ΧΡΥΣΟΧΟΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

«η NIKH του Δήμου μας»

Γεννήθηκε στην Πυλαία όπου και ζει έως σήμερα με την κόρη της Στελίνα. Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας- Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών. Πιστοποιημένο Στέλεχος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Επί σειρά ετών  Υπεύθυνη Διαμεσολάβησης Χρηματοοικονομικών, Τραπεζικών και Ασφαλιστικών Προϊόντων. Κάτοχος πτυχίων της Αγγλικής & Γαλλικής Γλώσσας Ακαδημαϊκού επιπέδου.

Σήμερα διατηρεί Χρυσοχοείο στην Πυλαία με τη μητέρα της  Αγλαΐα, συνεχίζοντας με σεβασμό την οικογενειακή τους επιχείρηση που ξεκίνησε ο αείμνηστος πατέρας της Αστέριος το 1967. Η αδελφή της Βασιλική Ζώτου, μητέρα τριών παιδιών, υπηρετεί στο Δικαστικό Σώμα ως Εφέτης. 

Η ενασχόλησή της με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε πριν 17 έτη, το 2006. Στον Καλλικρατικό Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη διετέλεσε για τρεις συνεχόμενες θητείες Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Επιπροσθέτως έχει διατελέσει:
 Αντιπρόεδρος και μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης ΚΕΠΑΠ
 Πρόεδρος και μέλος του ΚΕΚΠΑΠ (Κ.Α.Π.Η. & Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί)

Προσωπική της επιδίωξη είναι να συνεχίσει, με την στήριξη και την ψήφο των συνδημοτών της, την προσφορά της με την ίδια αγάπη και πίστη στο θεσμό και προς τους συμπολίτες της.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION