Στην Πυλαία οι υποψήφιοι, με  ποιους συνομίλησαν και  ποιούς χώρους επισκέφθηκαν

Δεύτερη μέρα του οδοιπορικού της «Δύναμης Ενότητας» στις δημοτικές ενότητες του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη. Σειρά αυτήν την φορά είχε η Πυλαία, οι γειτονιές της, οι δρόμοι της και οι άνθρωποί της.

Μαζί με τον δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη και επικεφαλής  της παράταξης «Δύναμη Ενότητας» Ιγνάτιο Καϊτεζίδη οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι  συνομίλησαν με τους πολίτες, επισκέφτηκαν καταστήματα  και παρουσίασαν το έργο της διοίκησης, αλλά και το σχέδιο της επόμενης θητείας.

Πού πήγε και ποιους συνάντησε η «Δύναμη Ενότητας»:

-Περιοδεία στη Λαϊκή αγορά της Πυλαίας, διάλογος με τους δημότες και τους παραγωγούς.

-Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα της Πυλαίας, όπου συζητήθηκαν τα θέματα ασφάλειας, αλλά και οι τρόποι βελτίωσης της αστυνόμευσης στην περιοχή καθώς η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα.

– Επίσκεψη στο ΚΑΠΗ Πυλαίας και συζήτηση με τους συνδημότες.

– Επίσκεψη στις υπηρεσίες του δήμου και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, στην Πολεοδομία και στις Διοικητικές Υπηρεσίες.

Το οδοιπορικό ολοκληρώθηκε μετά 7 ώρες με βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της Πυλαίας όπου μοιράστηκαν φυλλάδια του συνδυασμού και το ραντεβού ανανεώθηκε για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Παρασκευής 24 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. στο «Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο».

«Έχουμε το όραμα. Έχουμε το σχέδιο. Έχουμε και την ομάδα, στους δρόμους μαζί με τους πολίτες.  Μαζί ξεκινήσαμε , μαζί σας ζητώ να συνεχίσουμε, το στοίχημα είναι η συμμετοχή», δήλωσε ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.