ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΝΟΜΙΚOΣ – ΑΣΚΟYΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓOΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1999 και μεγάλωσε στην Πυλαία. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ. Φοιτά  στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τίτλο: «Δίκαιο και Πληροφορική», ενώ παράλληλα πραγματοποιεί  την δικηγορική της άσκηση. 

Είναι μέλος του Κέντρου Μελέτης του Εγκλήματος, στο οποίο παρακολουθεί σεμινάρια για το κυβερνοέγκλημα.  Στον ελεύθερό της χρόνο αρθρογραφεί για νομικά ζητήματα και θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Ανήκει κι εκείνη στην γενιά της κρίσης, μιας κρίσης όχι μόνο οικονομικής αλλά και κοινωνικό-ηθικής, κατά την οποία εκλείπει η ανιδιοτέλεια και η κοινωνική προσφορά. Βιώνοντας έντονα τα προβλήματα της σημερινής σκληρής πραγματικότητας με την οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι όλοι οι νέοι, αποφάσισε να αναλάβει την ευθύνη να εργαστεί σκληρά, δημιουργώντας διαύλους επικοινωνίας με την νεολαία και να εκπροσωπήσει τη φωνή τους με γνώμονα τη συλλογικότητα, την ειλικρίνεια και την εντιμότητα. Σύνθημα τους; Οι νέοι διεκδικούν, οι νέοι είναι πρωταγωνιστές!

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION