Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: Αισθάνομαι δικαιωμένος κάθε φορά που η τοπική κοινωνία χαίρεται τα έργα μας

«Χαλί» το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Φίλυρο!

Μια ακόμη σημαντική αθλητική υποδομή παραδόθηκε στους δημότες και τη νέα γενιά του τόπου μας. Ο λόγος για το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου του Φιλύρου, το οποίο χάρις στις παρεμβάσεις του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη που ξεπέρασαν τις 550.000 ευρώ, απέκτησε νέο τεχνητό χλοοτάπητα, αλλά και σκέπαστρο και έγινε…πραγματικό χαλί  για να υποδεχτεί τους νεαρούς ποδοσφαιρόφιλους της περιοχής.

Το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Φιλύρου «εγκαινίασαν» ποδοσφαιρικά χτες οι ακαδημίες μας από όλα τα μέρη του δήμου μας στο  2ο τουρνουά ποδοσφαίρου Φιλύρου «Ιωάννης Αντωνιάδης», σε μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού για μικρούς και μεγάλους!

«Αισθάνομαι δικαιωμένος κάθε φορά που η τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα η νέα μας γενιά χαίρονται  τα έργα μας στον δήμο μας. Το δημοτικό κλειστό γυμναστήριο του Φιλύρου, αλλά και το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο είναι σημαντικές αθλητικές υποδομές που ολοκληρώσαμε μόλις τα τελευταία χρόνια  και τις χαίρονται αλλά και τις αξιοποιούν οι μικροί και οι μεγαλύτεροι συμπολίτες μας. Εμείς από τη μεριά μας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το δημιουργικό μας έργο σε όλες τις γειτονιές του δήμου μας», σημείωσε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος, μαζί με την αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Σοφία Σαουρίδου και τους ανθρώπους της ΑΕ Φιλύρου τίμησαν τα νέα παιδιά που διακρίνονται στον αθλητισμό, αλλά και τις επιστήμες.

– Τον Μενέλαο Ράπτη, τον Αριστούχο Υπότροφο στο κολλέγιο αστρεοφυσικής των Η.Π.Α. Franklin & Marshall, μέλος της ερευνητικής ομάδας της NASA

– Τον Κωνσταντίνο Μίγκα, τον ‘Ελληνα αστροφυσικό διδάκτορα του Ινστιτούτο Αστρονομίας του Πανεπιστημίου Βόννης

– Τον Χρυσσόστομο Μήλιο, που κατέκτησε Τρία χρυσά μετάλλια σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στο Tae Kwon Do.

– Την  Ιωάννα Νικολαΐδου, που κέρδισε Χρυσό μετάλλιο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στο Tae Kwon Do.

– Την Πηνελόπη Καραμπεΐδου, που αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία BC3 και κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Open που πραγματοποιήθηκε στο Dubai, στο Boccia.

– Την Ανδριάνα Αϊβαζίδη, που κέρδισε Τρία χρυσά μετάλλια σε πανελλήνιο επίπεδο στην κολύμβηση(ύπτιο, ελεύθερο).

– Επίσης η ομάδα της ΑΕ Φιλύρου ανακύρυξε τον Γεώργιο Μπούτσιο σε «επίτιμο πρόεδρο» του συλλόγου, τιμώντας τον για τη προσφορά του στον αθλητισμό της περιοχής.

Το καλωσόρισμα στην εκδήλωση έγινε από την προϊσταμένη του τμήματος Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Ολυμπία Καμπουρλάζου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Φιλύρου Πέτρος Νικολαϊδης καθώς και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Σοφία Σαουρίδου. Πολλές ευχαριστίες και στους εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Φιλύρου, που βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

  Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

  Εκλογικά κέντρα

  Πανόραμα
  Κομνηνών 15, 1ος όροφος
  Τηλ. 2310 346 162

  Πυλαία
  Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
  Τηλ. 2310 330 323

  Ασβεστοχώρι
  Μακεδονομάχων 23
  Copyright © 2023. all rights reserved.
  Design by ADVISION