Ιγνάτιος Καϊτεζίδης : δήμαρχος με 64,27% για 5η θητεία!

Με ποσοστά που έφτασαν σε κάποια εκλογικά τμήματα ακόμη και το 75%, ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης επανεκλέχθηκε θριαμβευτικά δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη με το εντυπωσιακό 64,27%, ένα από τα μεγαλύτερα εκλογικά ποσοστά δημάρχου   σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η εκλογική νίκη αποκτά ακόμη μεγαλύτερη διάσταση αφού ο δήμαρχος αύξησε θεαματικά το ποσοστό των προηγούμενων εκλογών (56,93%), ενώ είναι εντυπωσιακό πως τα υψηλά χθεσινά ποσοστά καταγράφηκαν σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Καλλικρατικού δήμου, επιβεβαιώνοντας την κοινή αναγνώριση των πολιτών στο μεγάλο έργο του δημάρχου   σε όλες τις περιοχές και την εμπιστοσύνη τους να οδηγήσει τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη στο μέλλον.

Επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο της χθεσινής εκλογικής αναμέτρησης στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, που έχει τη δική του μεγάλη αξία, ήταν η μαζική  συμμετοχή των δημοτών, αφού η αποχή κινήθηκε πολύ χαμηλότερα του μέσου εθνικού όρου.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων,  οι δημότες επιφύλαξαν στον δήμαρχο θερμή υποδοχή, ενώ o ίδιος αντιμετώπισε το θριαμβευτικό αποτέλεσμα με μεγάλη ικανοποίηση αλλά και με το ήθος και την ευθύνη που τον διακρίνει όλα τα χρόνια της πορείας του στην αυτοδιοίκηση, κάνοντας λόγο για μια μεγάλη νίκη που ανήκει σε όλους τους δημότες και για μια νέα θητεία δημιουργίας.

«Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους τους συμπολίτες μου, από την παραλία της Πυλαίας μέχρι το Φίλυρο, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Πριν από τις εκλογές μίλησα για μια σχέση δημάρχου και δημοτών χωρίς προηγούμενο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το αποτέλεσμα το επιβεβαιώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Οι συμπολίτες μας τίμησαν το μεγάλο έργο της θητείας και αυτούς που στάθηκαν δίπλα τους κάθε στιγμή.  Έδωσαν μια καθαρή εντολή να συνεχίσουμε να χτίζουμε το μέλλον του δήμου με συνέπεια και σοβαρότητα. Έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη να είναι η κοινωνία ενωμένη. Οι εκλογές τελείωσαν. Ο θρίαμβος ανήκει στη χθεσινή μέρα. Στη σημερινή μέρα ανήκει η δουλειά και η ευθύνη. Να συνεργαστούμε όλοι μαζί  για το καλό του τόπου μας και για τις ανάγκες των δημοτών μας. Για να συνεχίσουμε να είμαστε ο καλύτερος δήμος.  Έχουμε έτοιμο σχέδιο για να είναι και σε αυτή τη θητεία ο δήμος παντού. Και κυρίως δίπλα στον κάθε συμπολίτη μας. Η δουλειά μας στο δήμο συνεχίζεται από σήμερα κιόλας!»