Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: Σχολική πρεμιέρα με χαμόγελα και χωρίς μάσκες για τα παιδιά μας Επιστροφή στη σχολική κανονικότητα δίχως προβλήματα στα σχολεία του δήμου!

Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα, με χαμόγελα και χωρίς μάσκες για του μικρούς μαθητές δόθηκε σήμερα η εκκίνηση της χρονιάς στα σχολεία του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, σηματοδοτώντας την επιστροφή στην κανονικότητα ύστερα από 2 χρόνια πανδημίας.

Κοντά στα παιδιά που επέστρεψαν στα θρανία βρέθηκε το πρωί ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, που άκουσε το πρώτο κουδούνι στο 1ο Δημοτικό Πανοράματος, στο 1ο και στο 3ο Νηπιαγωγείο Πανοράματος και στο 4ο και στο 6ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας, όπου βρήκε την ευκαιρία να ευχηθεί σε εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και μαθήτριες καλή και δημιουργική χρονιά. «Χαίρομαι που φέτος τα χαμόγελα φαίνονται ολόκληρα στα πρόσωπα των παιδιών μας και όχι πίσω από τις μάσκες και ελπίζω ότι η χρονιά που ξεκινά παρά τις δυσκολίες που φέρνουν οι υψηλές τιμές στο φυσικό αέριο να αποτελέσει την επιστροφή στην κανονικότητα», σημείωσε. Πρόσθεσε ότι όλα τα σχολεία του δήμου υποδέχονται καθαρά και ασφαλή τους μαθητές, ενώ δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που χάρις στις ενέργειες του δήμου οι αυλές των νηπιαγωγείων που επισκέφτηκε σήμερα ομόρφυναν με τα παιχνίδια που δημιουργήθηκαν στις αυλές τους. «Είναι ένα πρόγραμμα που ξεκινήσαμε σε 4 νηπιαγωγεία του δήμου και το οποίο θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα», τόνισε ανάμεσα στα άλλα ο κ. Καϊτεζίδης τον οποίο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, και Ανακύκλωσης και Πολιτισμού, Ελένη Γιαννούδη, Γιάννης Καρτάλης και Ανατολή Κωνσταντινίδου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Βίκυ Κανέλλου και Άρτεμις Αγαθοκλέους.

Να σημειωθεί ότι αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι της διοίκησης του δήμου παραβρέθηκαν στους αγιασμούς των σχολείων σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Μια σχολική χρονιά που βρήκε τα σχολεία του δήμου πανέτοιμα, ασφαλή και καθαρά. Ο δήμος τήρησε όλα τα προβλεπόμενα για τη δημόσια υγεία πρωτόκολλα, ολοκληρώνοντας έγκαιρα την  καθαριότητα και των 65 σχολικών μονάδων του, όπως και την απολύμανσή τους. Καλή σχολική χρονιά για όλα τα παιδιά μας!!

  Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

  Εκλογικά κέντρα

  Πανόραμα
  Κομνηνών 15, 1ος όροφος
  Τηλ. 2310 346 162

  Πυλαία
  Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
  Τηλ. 2310 330 323

  Ασβεστοχώρι
  Μακεδονομάχων 23
  Copyright © 2023. all rights reserved.
  Design by ADVISION