Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: «Το υποσχεθήκαμε, το κάναμε πράξη!»

Εγκαινιάστηκε το αθλητικό γήπεδο-στολίδι στο Φίλυρο

Άρθρο Ιγνάτιου Καϊτεζίδη στην εφημερίδα «ΦΙΛΥΡΕΑΣ»

Με μια αθλητική γιορτή για όλους τους δημότες, αλλά κυρίως για τη νεολαία του τόπου μας εγκαινιάστηκε αυτές τις ημέρες το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Φίλυρο, ένα αθλητικό στολίδι για ολόκληρο τον δήμο μας.

Την κορδέλα έκοψε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, παραδίδοντας στους πολίτες του Φιλύρου ένα πανέμορφο γήπεδο που χάρις στις ενέργειες του δήμου μας ανακατασκευάστηκε εκ βάθρων και πήρε την πιστοποίηση της FIFA.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 575.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από τον πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», καθώς και από ιδίους πόρους. Στο γήπεδο τοποθετήθηκε πιστοποιημένος συνθετικός τάπητας τελευταίας γενιάς σε έκταση 7.350 τ.μ., καθώς και στέγαστρο στις κερκίδες για την προστασία των θεατών. Επίσης τοποθετήθηκε περιμετρικό τοιχίο για την προστασία του γηπέδου, καθώς και νέες πιστοποιημένες εστίες και πάγκοι. Το νέο γήπεδο έλαβε πιστοποιητικό εργαστηριακού ελέγχου από εξουσιοδοτημένο εργαστήριο της FIFA που πιστοποίησε τον χλοοτάπητα σε επίπεδο FIFA QUALITY.

«Ανυπομονούμε για πολλά γκολ και χαμόγελα», σημείωσε χαρακτηριστικά κατά την τελετή των εγκαινίων ο δήμαρχος που δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για άλλο ένα σημαντικό έργο που υλοποιείται στο Φίλυρο και το οποίο αλλάζει την εικόνα της περιοχής.

«Ημέρα χαράς για το Φίλυρο, για τη νεολαία μας, αλλά και για τον δήμο μας. Με 575.000 ευρώ παραδώσαμε ένα σύγχρονο γήπεδο με συνθετικό τάπητα προδιαγραφών FIFA στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου στο Φίλυρο που το αξίζουν. Είμαστε υπερήφανοι γιατί μέσα σε 10 μόλις χρόνια, στην Ελλάδα των μνημονίων και του κορονοϊού, το Φίλυρο άλλαξε με σκληρή δουλειά! Με την υπέροχη πλατεία μας που έγινε τόπος συνάντησης-για μικρούς και μεγάλους, το νέο μας Λύκειο που είναι από τα καλύτερα στη χώρα, το  φυσικό αέριο που ζεσταίνει και το Φίλυρο, το υπαίθριο θέατρο για τον πολιτισμό στο Αμαδρυάς και το δημοτικό μας κλειστό γυμναστήριο και το γήπεδο μπάσκετ. Όλα αυτά είναι μια πραγματικότητα, ενώ εντός του 2023 έπονται και άλλα: το μεγάλο Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με την υπογραφή του παγκόσμιου Renzo Piano, ο νέος δρόμος που υλοποιείται από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών και το νέο υπερσύγχρονο δίκτυο ύδρευσης που κατασκευάζεται από το δήμο μας  και το οποίο θα ξεδιψάσει οριστικά την πόλη, ασφαλτοστρώσεις στο δημοτικό δίκτυο και νέα παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους. Παίζουμε μπάλα σε άλλο επίπεδο και για το Φίλυρο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καϊτεζίδης.

Μετά το κόψιμο της κορδέλας επακολούθησε και η επίσημη σέντρα με φιλική συνάντηση ποδοσφαίρου μεταξύ των τοπικών ομάδων της A.E. Φιλύρου και ΑΣ Βετεράνων Φιλύρου «Άγιος Γεώργιος».

Στα ιδιαίτερα της εκδήλωσης ήταν το κασκόλ και η φανέλα με το νούμερο 10 και το όνομα «Καϊτεζίδης» που πρόσφεραν στον δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη οι εκπρόσωποι της ομάδας του Φιλύρου για τη μεγάλη του συμβολή στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής.

  Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

  Εκλογικά κέντρα

  Πανόραμα
  Κομνηνών 15, 1ος όροφος
  Τηλ. 2310 346 162

  Πυλαία
  Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
  Τηλ. 2310 330 323

  Ασβεστοχώρι
  Μακεδονομάχων 23
  Copyright © 2023. all rights reserved.
  Design by ADVISION