ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή της Αναλήψεως στην Θεσσαλονίκη. Από το 2018 ζει με την οικογένεια της στο όμορφο Πανόραμα, το οποίο επέλεξε για να ζήσει και να μεγαλώσει τα δύο παιδιά της. 

Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Α.Π.Θ. και στη συνέχεια εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα. 

Κατόπιν επιτυχίας το 2000 στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ προσλήφθηκε στην Εθνική Τράπεζα όπου υπηρέτησε σε πολλές διαφορετικές θέσεις σε Καταστήματα και Διοίκηση, εξελισσόμενη και προαγόμενη συνεχώς. Παράλληλα με την εργασία της συνέχισε τις σπουδές της αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο στην Τραπεζική – Χρηματοοικονομική και στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από το 2019 είναι Διευθύντρια στο Κατάστημα της περιοχής Βυζαντίου στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Πάντοτε την ενδιέφερε η ενασχόληση με τα κοινά και δραστηριοποιούνταν  σε Συλλόγους και εθελοντικές ομάδες. Μεταξύ άλλων και στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας στον οποίο διετέλεσε Πρόεδρος για πολλά χρόνια.

Αγαπά το Πανόραμα και θέλει να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις στην ποιοτική του ανάπτυξη μέσα από την ενεργό συμμετοχή στην αυτοδιοίκηση.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION