Ι. ΚΑΪΤΕΖΙΔΗΣ: «Ο Δήμος μας σημείο αναφοράς για την καινοτομία, την πρωτοπορία, την ανάπτυξη»

ΚΟΠΗ  ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ  για το 2023 στην αίθουσα «ΛΙΤΣΑ ΦΩΚΙΔΗ»

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ μπήκε ο Νέος Χρόνος στον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη, όπου ανήμερα της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας από τον δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη σε πνεύμα ενότητας και με καλές ειδήσεις ολοκληρώνοντας το εορταστικό κλίμα των Άγιων Ημερών.

Στον σύντομο χαιρετισμό του με αφορμή το νέο έτος, ο δήμαρχος προέβλεψε ότι το 2023 θα είναι ένας ακόμη χρόνος δημιουργίας και ελπίδας, και εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο δήμος θα είναι και πάλι πρωταγωνιστής και φορέας θετικών ειδήσεων. «Υποδεχόμαστε τον καινούριο χρόνο με χαρά, αισιοδοξία, ελπίδα και αποφασιστικότητα. Σήμερα, όπως κάθε χρόνο αυτή τη μέρα, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί καλωσορίζω τη νέα χρονιά παρέα με την οικογένεια του δήμου μας,  τους δημότες, τους δημοτικούς υπαλλήλους, τους αιρετούς εκπρόσωπους της Αυτοδιοίκησης. Αυτός είναι ο δήμος μας, αυτή είναι η περιουσία του, τα πρόσωπα και οι άνθρωποί του. Εργαζόμαστε, πασχίζουμε, υπηρετούμε την πόλη μας, όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί», τόνισε ο κ. Καϊτεζίδης. «Έχουμε ένα όραμα για την πόλη μας, που δεν σταματά στα προβλήματα της καθημερινότητας. Θέλουμε να κάνουμε αυτό τον δήμο, σημείο αναφοράς για την καινοτομία, την πρωτοπορία, την ανάπτυξη. Θέλουμε τον δήμο μας πρωταγωνιστή. Το θέλουμε και το πετυχαίνουμε καθημερινά με σκληρή δουλειά», σημείωσε ο κ. Καϊτεζίδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και δημότες από όλες τις περιοχές του δήμου. Όσο για την τυχερή της εκδήλωσης αυτή ήταν η Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Πανοράματος Χριστίνα Χατζηφιλιππίδου στην οποία έπεσε το φλουρί και στην οποία ο δήμαρχος πρόσφερε μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου και ένα γούρι. Το πιο χαριτωμένο στιγμιότυπο ωστόσο είχε πρωταγωνίστρια την 3χρονη Σεράνα, την κορούλα της αντιδημάρχου Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού, Σοφίας Σαουρίδου που έτρεξε να αγκαλιάσει τον δήμαρχο, όταν βρήκε το φλουρί στα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν στο κοινό. 

  Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

  Εκλογικά κέντρα

  Πανόραμα
  Κομνηνών 15, 1ος όροφος
  Τηλ. 2310 346 162

  Πυλαία
  Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
  Τηλ. 2310 330 323

  Ασβεστοχώρι
  Μακεδονομάχων 23
  Copyright © 2023. all rights reserved.
  Design by ADVISION