ΚΑΒΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πανόραμα.

Αποφοίτησε αριστούχος από το Λύκειο Πανοράματος.

Φοίτησε στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Έσσεξ (University of Essex) της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι κάτοχος bachelor Νομικής στο Αγγλικό και Ευρωπαϊκό Δίκαιο καθώς και master Νομικής στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο.

Είναι ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από το 2002 και ασκεί μάχιμη δικηγορία στο οικογενειακό δικηγορικό γραφείο, ενώ έχει συνεργαστεί ως εξωτερική συνεργάτης και με άλλα δικηγορικά γραφεία Θεσσαλονίκης και Αθηνών. Έχει ασχοληθεί με Αστικό και Εμπορικό Δίκαιο.

Συμμετείχε στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης τον Νοέμβριο του 2017 με την παράταξη «Σύγχρονη Δικηγορία» καθώς και στις εκλογές του 2021 με την παράταξη «Δικηγορική Πρωτοπορία» του Προέδρου Δημητρίου Φινοκαλιώτη.

Συμμετείχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ενότητας» του Δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.

Από το 2019 είναι μέλος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη» (Κ.Ε.Π.Α.Π. Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη), ενώ από το 2021 είναι επίσης μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη» (ΚΕ.Κ.Π.Α.Π. Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη)

Είναι Τακτικό μέλος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Μιλά άπταιστα αγγλικά και γνωρίζει καλά γαλλικά.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION