Με τη μοναδική του φωνή και την απαράμιλλη τέχνη της κιθάρας του ο μεγάλος του ελληνικού τραγουδιού Κώστας Χατζής καταχειροκροτήθηκε στη συναυλία-αφιέρωμα στο Πανόραμα.
Ο αγαπημένος τροβαδούρος «χτένισε» την ιστορία του μέσα από εμβληματικά τραγούδια από τα ρομαντικά χρόνια των μπουάτ μέχρι το σήμερα.
Οι θεατές, που απέδειξαν πως το αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» είναι μικρό για να χωρέσει τόση αγάπη, έγιναν μια παρέα σιγοτραγουδώντας στίχους από τις αξέχαστες επιτυχίες του.
Το «Αεροπλάνο» μπλέχτηκε με το «Βρε δε βαριέσαι αδελφέ», που αντάμωσε το    «Τι σήμερα τι αύριο τι χθες», το «Λεωφορείο ο κόσμος», το «Μη μας περιφρονάς» και τόσα άλλα.
Διπλά χαρούμενος και εγώ προσωπικά  που είμαι φανατικός θαυμαστής αυτού του  σπουδαίου καλλιτέχνη!
«Αισθάνθηκα  ότι φιλοξενώ έναν δικό μου άνθρωπο, με τον οποίο μοιράστηκα προσωπικές μου στιγμές και τη διαδρομή της ζωής μου. Ήμουν δεν ήμουν 13 ετών όταν γνώρισα μέσα από τους δίσκους βινυλίου τις μελωδίες, τη φωνή, αλλά κυρίως τους συγκλονιστικούς στίχους – «καρφιά» του μεγάλου Κώστα Χατζή. Από τότε τα ακούσματα του Κώστα Χατζή με συνοδεύουν, όχι μόνο σαν τραγούδια, αλλά σαν κώδικας ζωής και αξιών στην πορεία της ζωής μου».
Πραγματικά λοιπόν νιώθω μεγάλη ικανοποίησή για την επιτυχία της συναυλίας που εντάσσεται στον κύκλο μουσικών εκδηλώσεων «Συνάντηση με τους μεγάλους δημιουργούς», έναν θεσμό που από την πρώτη στιγμή όλοι εσείς αγκαλιάσατε.
Τον μεγάλο αυτόν καλλιτέχνη συνόδευσαν οι εξαιρετικές ερμηνεύτριες Μαρία Αντωνίου και Δανιέλα Χατζή, υπό την ενορχήστρωση του Γιώργου Παγιάτη.
Την εκδήλωση επιμελήθηκε και παρουσίασε ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας.