ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ 

ΕΛΕYΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤIΑΣ – ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ

Γεννήθηκε και ολοκλήρωσε το σχολείο στην Κατερίνη. Ο πατέρας της Αρχιτέκτονας  Μηχανικός και η μητέρα της Εκπαιδευτικός. 

Ζει από το 2012 στην Πυλαία, είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Μόσχο και έχουν 2 υπέροχα παιδιά.

Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, απέκτησε με επιτυχία το ανώτερο πτυχίο κομμωτικής και ολοκλήρωσε την μετεκπαίδευση της, σε σχολές της Αγγλίας και της Ισπανίας.

Το πάθος της για την κομμωτική την οδήγησε να ανοίξουν μαζί με το σύζυγό της το 2012, ένα χώρο ομορφιάς στην Πυλαία με πολλή αγάπη και πολύ μεράκι.

Η καθημερινή της επαφή με τους πολίτες του Δήμου μας, η διαρκής ενασχόληση με τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά, την ώθησαν να αποδεχτεί την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του Δημάρχου       Ιγνάτιου Καϊτεζίδη και να συμμετέχει στα κοινά θέτοντας υποψηφιότητα για το Κοινοτικό Συμβούλιο της Πυλαίας. 

Όπως έμαθε να εργάζεται σκληρά ως ελεύθερη  επαγγελματίας, ως γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Πυλαίας, έτσι θα εξακολουθήσει να εργάζεται με την ίδια φλόγα και δύναμη για τον Δήμο μας, για να συνεχίσει η ανάπτυξη των υποδομών, της αγοράς, της καθημερινότητας μας, αφήνοντας έτσι το προσωπικό της στίγμα.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION