ΚΑΡΑΒΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Γεννήθηκε  το 1990 στην Θεσσαλονίκη. Η καταγωγή του είναι από τον Χορτιάτη όπου και ζει μόνιμα. 

Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), με ειδίκευση στην Ιστορία. 

Είναι επίσης απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Συνέχισε τις σπουδές του και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου (University of East London).

Η αγάπη του για την δημοσιογραφία τον οδήγησε παράλληλα με τις σπουδές στο ΑΠΘ, να φοιτήσει σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό όμιλο και να αποκτήσει πτυχίο Δημοσιογραφίας.

Από τον Μάρτιο του 2019 έως σήμερα εργάζεται στην ελληνική εταιρεία Palaplast SA, ως πωλητής στο τμήμα των εξαγωγών.   

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως αθλητικογράφος σε Μέσα της Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων στην ιστορική εφημερίδα «Μακεδονία» (2016) και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Μετρόπολις» (2017). Έχει μεταδώσει μεταξύ άλλων αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, στίβου και πυγμαχίας. 

Άνθρωπος της προσφοράς, με θέληση, ικανότητες και αποτελεσματικότητα, έρχεται σε καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες του και θέλει να συμβάλει στην βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION