ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ (ΝΤΑΦΥ)

ΛΙΜΕΝΙΚOΣ

Γεννήθηκε το 1974 στην Πυλαία όπου και κατοικεί και έχει τρία παιδιά, δύο γιούς και μια κόρη.

Είναι εν ενεργεία Λιμενικός και υπηρετεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης. Η ζωή και η δραστηριότητά του, όπως και της οικογενείας του, είναι συνυφασμένη με την Πυλαία και την ευρύτερη περιοχή από τα παιδικά του χρόνια. 

Στην Πυλαία η οικογένειά του έχει το φωτογραφείο «Φώτο Βάϊος» πάνω από 50  χρόνια. Αποφοίτησε από το Λύκειο Πυλαίας όπου είχε ενεργή συμμετοχή στα κοινά της σχολικής του κοινότητας ως Πρόεδρος του μαθητικού 15μελούς. Επίσης υπήρξε από μικρή ηλικία αθλητής ποδοσφαίρου στην Α.Ε. Πυλαίας και στον Εθνικό Πυλαίας.

Η επαγγελματική του πορεία τον βοήθησε να έρθει σε επαφή με ευρύτερες διοικητικές λειτουργίες. Έτσι η επί χρόνια θητεία του στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, διεύρυνε τις γνώσεις και τους ορίζοντές του όσον αφορά την κρατική διοίκηση.  Την ευρύτερη αυτή εμπειρία θέλει να την αξιοποιήσει στους κόλπους της Δημοτικής Κοινότητας Πυλαίας, αφού είναι γνώστης των ζητημάτων της. Γι’αυτό αποφάσισε να συμπορευτεί με τον πετυχημένο Δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη τον οποίο και ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη του. Είναι πεποίθησή του πως ο ίδιος μαζί  με τα άξια στελέχη του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» έχουν την διάθεση και την ικανότητα να αγωνιστούν και να επιλύσουν πολλά από τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνίας αλλά και του Δήμου μας.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION