ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Χορτιάτη, όπου και κατοικεί.

Πτυχιούχος της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Μαϊος 2023).

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε με μερική απασχόληση στον τομέα παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών σε λογιστικό γραφείο και πραγματοποίησε την πρακτική άσκησή του σε φορέα ιδιωτικού τομέα σε θέματα τεχνολογίας.

Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε πλήθος προγραμμάτων κατάρτισης, διαγωνισμών και συνεδρίων φορέων (πχ. Erasmus, Action aid) με αντικείμενο τη μείωση των ανισοτήτων, την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος.

Eξακολουθεί να κατέχει ενεργό ρόλο ως μέλος της Ομάδας Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, παρά το πέρας των σπουδών του.

Παράλληλα αποτελεί μέλος της ομάδας εθελοντών Πολιτικής Προστασίας  με την οποία πραγματοποιεί μια σειρά εκπαιδεύσεων για πρώτες βοήθειες σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, όπως και στον Χορτιάτη, ως Υποψήφιος Εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών.

Η έντονη ευαισθητοποίησή του σε θέματα τοπικής σημασίας (περιβάλλον και ποιότητα ζωής, κοινωνική πολιτική, υγεία, πολιτισμός, αθλητισμός κ.ά.) την οποία καλλιέργησε κατανοώντας τα ζητήματα του Χορτιάτη ως μόνιμος κάτοικός του και σε συνδυασμό με την αντίληψή του για τον ρόλο της νέας γενιάς στην πολιτική ζωή του τόπου, τον ώθησαν να συμμετέχει ενεργά στα κοινά. 

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION