ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ  ΓΑΒΡΙΗΛ (ΑΚΗΣ)

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ALLIANZ

Γεννημένος  τον Οκτώβριο  του 1963, κάτοικος  Πυλαίας.

Πτυχιούχος προγραμματιστής Η/Υ, Οικονομίας και Διοίκησης, τμήμα Λογιστών.

Η επαγγελματική του δραστηριότητα ξεκινά από το 1984 στον ασφαλιστικό κλάδο, ως σύμβουλος ασφαλίσεων  και από το 1988 έως και σήμερα Διευθυντικό Στέλεχος  σε μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες.

Τα τελευταία 12 χρόνια Διευθυντής Καταστήματος Θεσσαλονίκης στην Allianz -Ευρωπαϊκή Πίστη.

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στον αθλητικό Σύλλογο Α.Ε. Πυλαίας. Από το 2019 έως και σήμερα διατελεί τακτικό μέλος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  και αναπληρωματικό μέλος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στις σχολικές επιτροπές του Δήμου μας.

Η πολυετής εμπειρία  και επιτυχημένη πορεία του στην διοίκηση ανθρωπίνου δυναμικού, η αγάπη για τον τόπο του, το ήθος, η εντιμότητα, ο δυναμισμός και η εργατικότητα του σε συνδυασμό με την γνώση της τοπικής αγοράς και του αθλητισμού  αλλά και η ήδη προσφορά του κατά την τετραετία που διατελεί μέλος των σχολικών επιτροπών  του Δήμου μας, αποτελούν εγγύηση  ότι μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμη και να φανεί χρήσιμος στους αγαπημένους του συμπολίτες.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION