ΚΑΡΥΣΤΗΝΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

τ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤIΑΣ – EΜΠΟΡΟΣ

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και κατοικεί στον Πανόραμα με την οικογένειά του εδώ και πολλά χρόνια.  Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΚΑΤΕΕ.  Επιχειρηματίας έμπορος στον κλάδο ηλεκτρολογικού υλικού και ειδών φωτισμού επί 46 χρόνια και τώρα συνταξιούχος. Καθ’όλη την επαγγελματική του πορεία παρέμεινε ενεργό μέλος των Δ/Σ του κλάδου του, του Εμπορικού Συλλόγου και του Εμπορικού και Βιομηχανικού επιμελητηρίου χωρίς κομματικές ταυτότητες, ταγμένος πάντα στο κοινό συμφέρον.

Παντρεμένος  με την Ουρανία Παχτσιβάνη, γονέας 2 παιδιών και πρόσφατα παππούς. Τα ενδιαφέροντά του είναι τα ταξίδια, ο αθλητισμός και το μπριτζ. Όντας ιδιαίτερα κοινωνικός, φιλικός και ανοιχτός στο να ακούει, είναι «ο δικός σας άνθρωπος». Πιστεύει ακράδαντα ότι με την συζήτηση και την κατανόηση μπορούμε να πετύχουμε πολλά. 

Με την προϋπηρεσία του στον τομέα της αγοράς και του επιχειρείν, στην διαχείριση κρίσεων και ατόμων, πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στον Δήμο μας.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION