ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί από το 1972 στο Πανόραμα.

Με τους κατοίκους του Πανοράματος, όπως και με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας, τον συνδέει μία ιδιαίτερη συναισθηματική σχέση, λόγω των επαγγελματικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων του, αλλά κυρίως λόγω της ενασχόλησης του με τα κοινά της περιοχής αυτής.

Η σχέση αυτή προσδιορίζεται από το διαρκές και μόνιμο ενδιαφέρον του, καθώς και την κατάθεση της προσωπικής του προσφοράς σε κάθε προσπάθεια για την πρόοδο και την αναβάθμιση της περιοχής. Η παρουσία και η συμμετοχή του στα κοινά του Δήμου μας υπήρξε πάντοτε ενεργή με οποιαδήποτε ιδιότητα είχε, από αυτή του απλού πολίτη που ενδιαφέρεται για τη μοίρα του τόπου του, μέχρι εκείνη του Δημάρχου, την οποία του εμπιστεύθηκαν οι κάτοικοι του Πανοράματος το 1994, στην κρίσιμη μεταβατική περίοδο από μικρή κοινότητα σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο δήμο.

Αντιπρόεδρος της τότε κοινότητας το 1990, Δήμαρχος του Δήμου Πανοράματος το 1995.

Ποτέ δεν συνέδεσε το ενδιαφέρον του, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στο δήμο μας, με αξιώματα και διακριτούς ρόλους.

Στάση ζωής, ήταν για αυτόν, και παραμένει να μπορεί να προσφέρει στον τόπο του, από όποια θέση και αν βρίσκεται και να φροντίζει για την επίλυση των προβλημάτων καθημερινότητας των συμπολιτών του.

Για όποιον  υπηρετεί τον τόπο του από δημόσια θέση, ιδιαίτερα δε όταν πρόκειται για την τοπική αυτοδιοίκηση, ο πιο πολύτιμος τίτλος είναι να του αναγνωρίσουν οι συμπολίτες του ότι ασκεί τα καθήκοντά του με ειλικρίνεια, εντιμότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Μας ενώνει η κοινή αγάπη για τον τόπο μας και δεν πρέπει να μας χωρίζει τίποτε άλλο.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION