ΚΟΚΚΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ – ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ  – ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 

Μόνιμος δημόσιος υπάλληλος με ειδικότητα ΠΕ Πληροφορικής, αποσπασμένος σε Ανεξάρτητη Αρχή.

Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ασβεστοχωρίου εκλεγμένος στις εκλογές του 2019.

Προϊστάμενος για 10 χρόνια του αυτοτελούς τμήματος Πληροφορικής & Οργάνωσης στο ΓΝΘ Άγιος Παύλος, στο οποίο διορίστηκε μέσω του ΑΣΕΠ το 2003. Αναπληρωτής εκπαιδευτικός του κλάδου Πληροφορικής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση (2001-2003). Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων με 20ετή απασχόληση σε όλες τις Δομές διά Βίου Μάθησης.

Απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με μεταπτυχιακές σπουδές στην «Επιχειρηματική Πληροφορική».  Απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος «Engineering Business Management» του University of Warwick και του μεταπτυχιακού προγράμματος «Εκπαίδευση Ενηλίκων» του ΕΑΠ.  Από το 2021 είναι υποψήφιος Πολιτικός Επιστήμονας στο ΑΠΘ.

Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Ασβεστοχωρίου, μέλος της Επιτροπής ΧΑΝΘ (Παράρτημα Ασβεστοχωρίου) και εθελοντής στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Διετέλεσε Γεν. Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΝΘ “Άγιος Παύλος”.

Παντρεμένος με την Αναστασία Τέη, έχουν 2 κορίτσια, την Αμαλία και τη Βασιλική και κατοικούν στο Ασβεστοχώρι.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION