ΚΟΝΤΟΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Α.Π.Θ. – ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ «NOESIS»
Ο Αθανάσιος Κοντονικολάου σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και διαθέτει σημαντική εμπειρία ως επιβλέπων μηχανικός ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών στη μελέτη έργων, στην κατασκευή και επίβλεψη κτιρίων σε δημόσια και ιδιωτικά έργα όπως εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, θέατρο, τράπεζες κ.ά .

Από το 1992 μέχρι το 2003 , ελεύθερος επαγγελματίας , υπεύθυνος παραγωγής εργοστασίου και διευθυντής μηχανολογικού ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

 Από το 2002 ανέλαβε την επίβλεψη της κατασκευής του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας και μέχρι και σήμερα παραμένει Τεχνικός Διευθυντής. 

Από το 2007 ως το 2016 διετέλεσε Τεχνικός Σύμβουλος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος , υπεύθυνος για τη σύνταξη και παρακολούθηση συμβάσεων και Διαγωνισμών, συμμετοχή σε Χρηματοδοτούμενα Προγράμματα για την αναβάθμιση των υποδομών και των εγκαταστάσεων του ΔΙΠΑΕ

Από το 2011 έως σήμερα είναι ο  Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και του Μουσείου Τεχνολογίας Noesis με κύρια καθήκοντα τη διαμόρφωση στρατηγικής του Φορέα για την υλοποίηση των καταστατικών στόχων του, την εξασφάλιση της απαραίτητης χρηματοδότησης, τον σχεδιασμό, οργάνωση, στελέχωση και διοίκηση όλων των λειτουργιών του Ιδρύματος καθώς και τον έλεγχο-επίβλεψη και μέριμνα για την επίτευξη θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων. 

Το 2018 εκλέχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Τεχνολογικών Κέντρων και Μουσείων ECSITE και το 2022 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Τεχνολογικών Κέντρων και Μουσείων CIMUSET ICOM.

Είναι μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του ΤΕΕ και Εργολήπτης Μηχανικός.

Είναι παντρεμένος με την Καλλιόπη Γλύπτη, χειρούργο οδοντίατρο και πατέρας 3 παιδιών.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION