ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ  και της Δημοσιογραφίας-Επικοινωνίας της Σχολής Νew  Media Studies. Κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών α) στη Δημόσια Διοίκηση του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου (Κύπρος) και β) στη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Μακεδονία.  Πτυχιούχος της Αγγλικής, Γερμανικής και Ιταλικής γλώσσας. 

Διορισμένη εκπαιδευτικός από το 2005 μέσω γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ. Έχει υπηρετήσει σε δημόσια σχολεία (Λέσβος, Θάσος, Δράμα, Θεσσαλονίκη) και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. 

Από το 2015 εμπνεύστρια της εθελοντικής δράσης “Λύσε τη Σιωπή” που αφορά την εξάλειψη της  βίας κατά των γυναικών. 

Από το 2014 Αντιπρόεδρος και Ιδρυτικό μέλος  της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (Ε.Ν.Α). 

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Πυλαίας-Χορτιάτη άνευ αντιμισθίας (2022 μέχρι και σήμερα), Αντιδήμαρχος Πολιτισμού,Αθλητισμού και Νεολαίας Πυλαίας-Χορτιάτη άνευ αντιμισθίας (2019-2020, 2014-2016). Δημοτική Σύμβουλος Πυλαίας-Χορτιάτη (2010 μέχρι και σήμερα). Διετέλεσε Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιπρόεδρος της ΠΕ και ΔΕ Σχολικής Επιτροπής και του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης και Παιδείας, Πρόεδρος της Ισότητας των Φύλων, μέλος του Δ.Σ της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού-Αθλητισμού και Περιβάλλοντος. 

Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (2012, 2015, 2019). Μέλος Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ (2013-2016). Έχει βραβευτεί από το Υπουργείο Παιδείας και Αθλητικούς Συλλόγους. Συμμετείχε στην οργανωτική και επιστημονική Επιτροπή Συνεδρίων με ποικίλη θεματολογία όπως η πρόληψη και η αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας, η ασφάλεια στο διαδίκτυο, η δια βίου μάθηση και  του Παρατηρητηρίου Βίας του Υπουργείου Παιδείας στην Κεντρική Μακεδονία. Μέλος Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά site και εφημερίδες. 

Γονείς της η Μαρία Χρυσοχόου βλάχικης καταγωγής από την Πυλαία  και ο Πέτρος Κωνσταντινίδης ποντιακής καταγωγής από την Πιερία. Αδερφός μου ο Λαυρέντιος  Κωνσταντινίδης πτυχιούχος Φυσικός με μεταπτυχιακές σπουδές

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION