Μια ακόμη πρωτότυπη προεκλογική ιδέα υλοποιεί ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο  οποίος σε ρόλο ξεναγού θα συνοδεύσει όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, με ένα «λεωφορείο… Δημιουργίας», για να χαρούν από κοντά έργα και δράσεις της δημοτικής θητείας σε όλες τις περιοχές του δήμου.

Η πρωτότυπη αυτή επίσκεψη θα ξεκινήσει το πρωί της Τρίτης 6 Μαΐου, με σταθμούς τα έργα των περιοχών του πρώην δήμου Χορτιάτη, θα συνεχιστεί το πρωί της Τετάρτης 7 Μαΐου με τα έργα της Πυλαίας και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 8 Μαΐου με τα έργα του Πανοράματος.

Σε κάθε στάση, ο δήμαρχος θα δίνει στους νέους υποψήφιους συμβούλους του ένα μικρό ιστορικό και τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για το κάθε έργο, σε μια ζωντανή παρουσίαση όσων έγιναν στη θητεία των τριών ετών του ενιαίου δήμου.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι και ο δήμαρχος θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία να συνομιλήσουν  με πολίτες της κάθε περιοχής, να μοιράσουν έντυπο ενημερωτικό υλικό του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και να τους προσκαλέσουν στις κεντρικές προεκλογικές ομιλίες της τελευταίας εβδομάδας προ των εκλογών.

Το οδοιπορικό της δημιουργίας θα περιλαμβάνει μόνο τους σημαντικούς σταθμούς-έργα της θητείας, αφού με περισσότερα από 365 έργα και δράσεις, το πρωτότυπο αυτό ταξίδι των συμβούλων θα τελείωνε….. μετά τις εκλογές!

Ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης έκανε λόγο για τρία χρόνια γεμάτα δημοτική δημιουργία, για ένα  έργο «Διαβατήριο» για τη νέα θητεία που ξεκινά, και για έργα και δράσεις που τα χαίρονται και τα ζουν κάθε μέρα οι κοινωνίες και οι συμπολίτες μας.