ΜΑΛΙΑΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πυλαία, είναι παντρεμένος με την Ελένη Αννανίδα και έχουν ένα γιο 23 ετών τον Χρήστο Μιχαήλ.

Εργάστηκε ως αξιωματικός μετεωρολογίας στην Πολεμική Αεροπορία για 27 χρόνια. Πέρασε από πολλές διοικητικές και επιχειρησιακές θέσεις,  στην ιεραρχία του οργανισμού και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Σμηνάρχου. 

Τα τελευταία χρόνια έχει την  δική του επιχείρηση στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου ενώ παράλληλα είναι και business coach με ομιλίες σε μεγάλα συνέδρια.

Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στο αθλητικό σωματείο ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ για πάνω από 15 χρόνια και υπήρξε αθλητής ποδοσφαίρου. 

Έχει κάνει σπουδές στην ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ, στην πτήση και στην μετεωρολογία, όπου αποφοίτησε πρώτος στην 6η σειρά μετεωρολόγων. 

Έχει σπουδάσει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ στην Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ. με κατεύθυνση τον Σχεδιασμό και Προγραμματισμό της Ανάπτυξης και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών από το Τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ στη  «ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»

Διετέλεσε για πολλά χρόνια επιστημονικός συνεργάτης της EUMETSAT (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Μετεωρολογικών Δορυφόρων), εκπροσωπώντας την χώρα μας, στο πρόγραμμα OZONSAF, που αφορούσε την μελέτη του στρώματος του όζοντος στην στρατόσφαιρα.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές συσκέψεις του ΝΑΤΟ και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για θέματα μετεωρολογίας και πρόγνωσης του καιρού που αφορούσαν την συμμαχία.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION