ΜΑΝΙΑΤΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ  – ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε στο Ασβεστοχώρι. Είναι πατέρας ενός τετράχρονου κοριτσιού της Ευαγγελίας. 

Μετά την αποφοίτηση από  το Λύκειο του Ασβεστοχωρίου σπούδασε   στα ΤΕΦΑΑ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο  Θεσσαλονίκης κι έλαβε την εξειδίκευση στο τομέα της καλαθοσφαίρισης. 

Από το 2011  έως σήμερα  εργάζεται στην ελληνική αστυνομία, στην άμεση δράση /ομάδα ΔΙΑΣ.

Το έτος 2014 εξελέγη για πρώτη φορά  Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ασβεστοχωρίου του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και το 2019 επανεξελέγη σ’αυτή τη θέση ευθύνης και ασχολείται ενεργά έως σήμερα.

Από το 2013 είναι ιδρυτικό μέλος της Eduact (δράση για την εκπαίδευση) ένα σωματείο που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις νέες τεχνολογίες, τον κώδικα και την εκπαιδευτική ρομποτική,  λαμβάνει πρωτοβουλίες στον χώρο της σύγχρονης εκπαίδευσης και εφαρμόζει πρακτικές που έχουν στόχο την εισαγωγή της καινοτομίας στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ξανά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές διότι από τα εφηβικά του χρόνια υπήρξε ενεργός στην μαθητική του κοινότητα και αυτό τον έκανε να αγαπήσει τους ανθρώπους και να προσφέρει γι’ αυτούς.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες του αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και συγκεκριμένα στη Δημοτική Κοινότητα του Ασβεστοχωρίου  αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είναι υποψήφιος με την παράταξη του  Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION