ΜΑΡΚΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ)

ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ – ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Γεννήθηκε το 2004 στην Πυλαία και αποφοίτησε από το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο της Πυλαίας. Κατά τη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων του δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το ερέθισμα να ασχοληθεί με τα κοινά. Σπουδάζει ζαχαροπλαστική-αρτοποιία και το όνειρό του είναι να εξελίξει  την οικογενειακή επιχείρηση φούρνου που δημιούργησε ο παππούς του Χαράλαμπος το 1999 στην Πυλαία, και συγκεκριμένα στα Κωνσταντινοπολίτικα, σε μία σύγχρονη αλυσίδα του κλάδου. 

Ασχολείται με τον αθλητισμό και έπαιζε μπάσκετ και χάντμπολ στην ομάδα ΑΕΣΧ Πυλαίας. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάζεται σε επιχειρήσεις εστίασης και στην οικογενειακή επιχείρηση «Ο Φούρνος στα Κωνσταντινοπολίτικα» που βρίσκεται στο σημείο που είχε το σπίτι του ο προπάππους του από το 1972. 

Με τις αρχές που τον μεγάλωσαν οι γονείς του, Ευάγγελος και Φωτεινή Μαλλελίδου, το φιλότιμο που τον διακρίνει και τη διάθεση για προσφορά στο συνάνθρωπο αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά του Δήμου μας. Έχει όρεξη και διάθεση να κάνει ότι καλύτερο για τον τόπο του.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION