ΜΑΡΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Γεννημένος το 1980, μεγάλωσε και ζει στο Ασβεστοχώρι. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής του ΑΤΕΙ Σερρών. Μετά το πέρας των σπουδών του εισήλθε αμέσως στον επαγγελματικό στίβο και στον κόσμο του επιχειρείν.

Επί σειρά ετών δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά με επιτυχία στους τομείς της εστίασης, των τουριστικών καταλυμάτων και του Real Estate στο απαιτητικό περιβάλλον της Σαντορίνης και  της Μυκόνου. Κατά την πολυετή τριβή στους παραπάνω τομείς απόκτησε βαθιά εμπειρία στη διαχείριση επιχειρήσεων, την επίλυση προβλημάτων μέσα σ’ ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο οικονομικό κλίμα, τις πωλήσεις και τις διαπραγματεύσεις.

Με στόχο την κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων του, επιδιώκει να συμβάλει έμπρακτα στη βελτίωση του επιπέδου ζωής των κατοίκων και την ανάπτυξη του Ασβεστοχωρίου, ενισχύοντας τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής. Γνωρίζει πώς να το επιτύχει, κι αυτό ακριβώς θα πράξει για τον τόπο και τους συνδημότες του.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION