ΜΑΤΣΑΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει  στο Πανόραμα με την οικογένειά του εδώ και πολλά χρόνια. Αποφοίτησε από το 8ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης. Λάτρης του αθλητισμού και ιδιαίτερα του τένις συνέχισε τις σπουδές του στο Ανώτατο Ινστιτούτο Φυσικής Αγωγής  της Σόφιας, με ειδικότητα στην Αντισφαίριση, απ’όπου αποφοίτησε το 1987.

Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής επί 25 έτη στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση σε  σχολεία της Θεσσαλονίκης. 

Τα τελευταία επτά χρόνια είναι αποσπασμένος στην Ε.Φ.Ο.Α. ως Ομοσπονδιακός Προπονητής Αντισφαίρισης.

Tennis Tutor (επιμορφωτής προπονητών για τη διδασκαλία τένις κάτω των 10 ετών)

Συμμετείχε στα σημαντικότερα εβδομαδιαία συμπόσια προπονητών, όπως το Ευρωπαϊκό συμπόσιο προπονητών στο Ελσίνκι και το παγκόσμιο στην Μπαρτσελόνα. Επίσης παρακολούθησε σεμινάριο Επιμορφωτών Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στην Αθήνα με θέμα την «Μουσικοκινητική αγωγή. Πρόσφατα  συμμετείχε σε πενθήμερο πρόγραμμα του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης ΠΙΝΕΠΘ για την παιδική προστασία. 

Διοργάνωσε προπονητικά camp  για προπονητές αντισφαίρισης.

Τα τελευταία 4 χρόνια διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Πανοράματος και στη συνέχεια ταμίας του Γενικού Λυκείου Πανοράματος.

Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Σημάδη , καθηγήτρια Γερμανικών, απόφοιτη Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και έχουν δύο παιδιά τον Απόστολο, φοιτητή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ και τον Βασίλη, φοιτητή Ιατρικής Α.Π.Θ.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION