ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ – ΞΑΪΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΒΟΗΘΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της στο ΕΠΑΛ του Ευκλείδη στην ειδικότητα της Βοηθού Μικροβιολόγου, εργάστηκε ως παρασκευάστρια στο Δημόσιο Νοσοκομείο Λοιμωδών.

Εγκαταστάθηκε στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη το 2014 όπου και δημιούργησε την δική της οικογένεια με τον Γιάννη Ξάιδο (επιχειρηματία). Το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής της είναι η απόκτηση των δύο κοριτσιών τους, Σοφίας–Ιωάννας και Ίριδας–Μαρίνας, 8 & 6 χρονών αντίστοιχα. Τα τελευταία χρόνια αφοσιώθηκε στην ανατροφή και το μεγάλωμα των παιδιών τους. 

Ως ενεργός πολίτης αποτελεί για εκείνη μεγάλη χαρά να θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Δημάρχου μας  Ιγνάτιου Καϊτεζίδη. Η αγάπη για τον τόπο της αλλά και η ανάγκη να προχωρήσουμε όλοι μαζί δυναμικά μπροστά, όπως γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, την ωθούν να δώσει αυτή τη μάχη με ειλικρίνεια και εντιμότητα, για μια Πυλαία που έχει οραματιστεί  για εκείνη και τα παιδιά μας.

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION