Με εθνικό παλμό και ενωτική διάθεση έγιναν και οι φετινές παρελάσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: «Ενωμένοι τα καταφέρνουμε πάντοτε!»

Με εθνικό παλμό, ενωτική διάθεση και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη οι φετινές μαθητικές παρελάσεις με την ευκαιρία της διπλής επετείου,  της 26ης  Οκτωβρίου για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον τουρκικό ζυγό και της 28ης Οκτωβρίου για το επικό “ΟΧΙ” του 1940.

Δημότες και αιρετοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βρέθηκαν όπως κάθε χρονιά δίπλα – δίπλα χωρίς εξέδρες και με ενωτική διάθεση γιόρτασαν μαζί. Χειροκρότησαν τη νέα γενιά της πατρίδας μας στις παρελάσεις που έγιναν στο Πανόραμα, την Πυλαία, τον Χορτιάτη, το Ασβεστοχώρι, το Φίλυρο και την Εξοχή και έστειλαν μήνυμα ελπίδας, εθνικής ενότητας και ομοψυχίας στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Στις μαθητικές παρελάσεις στο Πανόραμα και την Πυλαία, έδωσε το παρών ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ενώ οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκπροσώπησαν τον δήμο στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Θόδωρος Καράογλου, Δημήτρης Βαρτζόπουλος και Κωνσταντίνα Αδάμου, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Παναγιώτης Καυχίτσας, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού της ΠΚΜ Νίκος Τζόλλας, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων και συλλόγων.

Προηγήθηκαν επίσημες Δοξολογίες στους Ιερούς Ναούς σε όλες τις δημοτικές ενότητες, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας και επιμνημόσυνες δεήσεις και καταθέσεις στεφάνων στα κατά τόπους Μνημεία Ηρώων. 

«Με συγκίνηση και υπερηφάνεια είδαμε τη γαλανόλευκη σημαία να κυματίζει ψηλά, καμαρώσαμε τη νέα γενιά της πατρίδας μας να παρελαύνει στους δρόμους του δήμου μας και τους δημότες να χειροκροτούν τα παιδιά μας. Σήμερα απέναντι σε παλιές και νέες δυσκολίες, κόντρα στην πανδημία που ακόμη αντιστέκεται, κόντρα στον πόλεμο που επηρεάζει τη ζωή όλων των χωρών της Ευρώπης, αλλά και κόντρα στην τουρκική προκλητικότητα που συνεχίζεται αμείωτη, το μήνυμα είναι ένα: Οι Έλληνες ενωμένοι τα καταφέρνουμε πάντοτε. Βλέποντας τέτοιες εικόνες σαν τη σημερινή είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε. Χρόνια Πολλά», ευχήθηκε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης για τις φετινές εκδηλώσεις.

  Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

  Εκλογικά κέντρα

  Πανόραμα
  Κομνηνών 15, 1ος όροφος
  Τηλ. 2310 346 162

  Πυλαία
  Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
  Τηλ. 2310 330 323

  Ασβεστοχώρι
  Μακεδονομάχων 23
  Copyright © 2023. all rights reserved.
  Design by ADVISION