Έκκληση της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Περιβάλλοντος με αφορμή την πανελλαδική απεργία των εργαζομένων

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν τις επόμενες 3 ημέρες οι υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη εξαιτίας των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ όλης της χώρας.
Συγκεκριμένα για την Τρίτη και την Τετάρτη, 22 και 23 Οκτωβρίου πραγματοποιείται 48ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού όλης της Ελλάδας, ενώ για την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, ημέρα ψήφισης του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που δίνει τη δυνατότητα στους ΟΤΑ να συνάπτουν δημόσιες συμβάσεις με ιδιώτες στις υπηρεσίας Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου, θα γίνει 24ωρη πανελλαδική απεργία όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Μέχρι την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων, η αποκομιδή των σκουπιδιών σε σχολεία, λαϊκές αγορές, νοσοκομεία και κλινικές θα γίνεται με προσωπικό ασφαλείας. Ταυτόχρονα παρακαλούνται οι δημότες να διατηρήσουν στον βαθμό του εφικτού τα απορρίμματα στο σπίτι τους.
Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας & Περιβάλλοντος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστούν τα όποια προβλήματα προκύψουν.

Η συμμετοχή και η βοήθεια όλων των συμπολιτών μας είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την πόλη  μας καθαρή.