ΜΟΛΥΒΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

 ΓΕΜΟΛΟΓΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ζυρίχη της Ελβετίας. Επέστρεψε με την οικογένειά της στο Πανόραμα το 1980 όπου και εγκαταστάθηκε έκτοτε μόνιμα. 

Μετά την αποφοίτησή της από το Λύκειο ακολούθησαν οι σπουδές της στην Γερμανία ως ειδική  Γεμολόγος (εκτίμηση πολύτιμων λίθων).  Κατέχει πιστοποίηση επιμόρφωσης στο θεματικό πεδίο «Marketing και Τεχνικές Πωλήσεων». Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας κοσμημάτων και στη συνέχεια σε επώνυμες επιχειρήσεις κατασκευής και εμπορίας κοσμημάτων. Μιλάει Ελβετικά, Γερμανικά και Αγγλικά.  

Φιλόζωη και με έντονη οικολογική συνείδηση. Η μεγάλη αγάπη της για τη φύση και το περιβάλλον καθώς και η διαρκής επιθυμία για μάθηση και εξέλιξη την οδήγησαν πρόσφατα να πιστοποιηθεί ως «Ειδικός Εφαρμογών Κυκλικής Οικονομίας στον Πρωτογενή και Δευτερογενή τομέα».

Με διάθεση προσφοράς και σκληρή δουλειά  είναι έτοιμη να συμβάλλει με τις δυνάμεις της στην προσπάθεια του Δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη για την πρόοδο του τόπου που ζούμε και αγαπάμε. 

Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας!

Εκλογικά κέντρα

Πανόραμα
Κομνηνών 15, 1ος όροφος
Τηλ. 2310 346 162

Πυλαία
Προφήτη Ηλία 32 (Πλατεία Δημαρχείου)
Τηλ. 2310 330 323

Ασβεστοχώρι
Μακεδονομάχων 23
Copyright © 2023. all rights reserved.
Design by ADVISION